Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutkisi

Moja twarz nie przypomina normalnej twarzy

Polecane posty

Gość mama trądzikowej córki
dzień dobry... mam 16 letnią córkę, od trzech lat walczymy z jej trądzikiem to droga przez mękę córka wypróbowała już sporo maści i leków na to paskudztwo mamy wydawać się może dobrego dermatologa... i efekty marne ale czas temu wpadłam na pomysł, żeby zrobić jej wymaz z gardła, nosa i z pryszczy okazało się, że ma paciorkowca!!! trzy tygodnie kuracji antybiotykowej i cera zupełnie inna nic nowego się nie pojawia jak do tej pory aktualnie jest w trakcie zabiegów laserowych aby złagodzić blizny ta klinika w poznaniu też leczy m.in. laserem

bez syfków do konca zycia- sprubuje tej twojej mieszanki co poleciłaś. Spróbować nie szkodzi. Męcze się z wykwitami już tez pare lat. Jest lepiej ale jakoś do końca bym chciała się tego pozbyć. Jaki jest koszt tych ziól łacznie? Z rana można je pić na czczo?

Gość piszcie
jakie jeszcze metody

Gość tutkisi
Tez spróbuję tych ziół. Co mi szkodzi. Zobaczymy jakie efekty :D

Gość Yunkifunki
Może spróbuj Roaccutanu?

Gość bez syfków do konca zycia
ja pilam te ziola rano i wieczorem, czasem naczczo, ta kuracje stosowalam 2 lata temu ale koszt jest nieporownywalnie nizszy niz przy lekach. Zioła sa tanie, ja kupowalam je w tym sklepie, polecam zamawianie przez maila bo jak wspomnialam wrotycz i uczep nie sa wystawione w sklepie ale dostepne http://www.darynatury.pl/darysklep/sklep.php

Gość Yunkifunki
juz nie pijesz tych ziółek? więc one wyleczyły Cie raz na zawsze :D

Gość taka jedna123
Olaboga sieroto... sierotą po pierwsze nie jestem:) i nie zycze sobie tego typu tekstów, wiec jezeli bylabys uprzejma, to oszczedz ich. a co do tego ze kopiuje, budzilo to podejrzenia czy to aby jedna i ta sama osoba, czy to jest powielone....! jezeli ta sama to przepraszam. co do ziolek, moze sama sprobuje. A do autorki, tutkisi , moze postarajmy sie by ten temat nie upadl i bedziesz informowala nas o skutkach ziolek?? i jezeli ktos jeszcze sie zdecyduje na tego typu pomoc sobie, to tez niech napisze o efektach , co wy na to?:)

Gość tutkisi
Ok! to ja teraz musze poszukać ich i zrobić tą miksturę. Zobaczymy co to będzie.

Gość yerti
Jak długo może trwać trądzik? 20 lat? 30?

Gość yerti
Ludzie obiecywali podtrzymywac topik i co?

Gość tutkisi
czasem tracę nadzieję, że będzie lepiej. na zbyt wielu lekach i terapiach się zawiodłam...

Gość Wrotycz
Tu można poczytać o wrotyczu - http://www.parazyt.gower.pl/tanacetum.html "Wyciągi alkoholowe i octowe z wrotyczu leczą zmiany trądzikowe na skórze. Niekiedy następuje poprawa w ciągu doby po zastosowaniu. Regularnie stosowane dają dobre efekty lecznicze porównywalne do skuteczności siarczku selenu, erytromycyny, czy betuliny."

Gość tutkisi
Dziękuję Wam wszystkim bardzo, bardzo :)

Gość tytyyyyyyyy
dzisiaj zamowie te ziola i zobaczymy:)

Gość Romka34
No dobra, ale je trzeba tylko pić 2 razy dziennie, czy tez smarować twarz nimi?

Gość taka jedna123
ja dzisiaj tez poszukam tych ziolek, i bede pila, nic nie tracimy kobietki,a mozemy tylko zyskac:)

Gość taka jedna123
pewnie tak:/ cięzko będzie. ale jak juz znajdziemy to i nie wywalimy Bog wie ile pieniedzy, jak ja na rozne masci itp:/ pocieszam sie:P

Mój młodszy syn ma tendencję do trądziku - jemu i to błyskawicznie pomógł BREVOXYL krem, nawet jak mu pojawi się pojedyncza ropna zmiana smarujemy i za kilka godzin po problemie.

Gość tutkisi
BREVOXYL już stosowałam. Z resztą wypróbowałam wszystkie maści z antybiotykiem dostępne na rynku, bo tylko antybiotki na mnie działały trochę. Zwykłe maści z reklam w TV - mogiła.

Gość beata21 lat
a uzywalas clindacne , moze sprobuj tej masci. Sama Cie dobrze rozumiem bo mam pelno przebarwien blizn na czole i polickzu :( i tez musze sie nie poddawac i walczyc

Gość tutkisi
clindacne tez stosowałam, na serio , wypróbowałam juz wszystko. Wbrew pozorom tych antybiotyków zewnętrznych wcale nie jest tak dużo... Ale dzięki :)

Gość Rolllsrojsa
Spróbuj może innych hormonów?

Gość ZIOLA NA TRADZIK
ja juz zamowilam te zolka i zaloze zaraz nowy temat, moze ktos tez je kupi i bedziemy zdawac relacje i informowac o efektach:)

Gość Talkijak
Ok, może ja tez sie skusze. Nadzieja..

Gość N_M
dziewczyny!! czy te ziolka nie pwooduja wysypu pryszczy?? Czy to nie jest tak ze skora sie oczyszcza najpierw wyrzucajac wszystko na zewnatrz?? Bo ja mialam dwie takie sytuacje: pilam herbatke z bratka na tradzik oczywiscie i po niecalych dwoch tygodniach regularnego picia zaczelo sie: wysyp ale takich podskornych wielkich puchnacych z ropa ze masakra :/ dwa lata pozniej zaczelam pic herbatke Piekna Cera i nie minely dwa tygodnie i znowu wysyp wielkich spuchnietych guzowatych pryszczy - no okropienstwo, puchnie to takie przez tydzien i boli, potem sie ropa zbiera i zostaja blizny... :( Zafundowalabym sobie ta herbatke ale tak bardzo sie boje bo po prostu przeczekac to bym moze przeczekala ale nie chce miec blizn!!

Gość tutkisi
No właśnie... tez kiedys piłam jakąś miksturę z bratka i czegos tam jeszcze i tez miałam wysyp. Totalne pogorszenie. Na polepszenie sie nie doczekałam bo odstawiłam.