Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planuje ciąże

Chcę miec chłopca!!! Co robic?

Polecane posty

Gość planuje ciąże

Mam 28 lat. I 3 córki!!! 8, 6 i 5 letnią. Chciałabym wreście miec synka. Czy znacie jakies sposoby na zaplanowanie płci?

Gość Fenena
1. doprowadzić do zapłodnienia dokładnie w dniu owulacji (musisz niestety znac doskonale swój organizm pod tym względem; i najlepiej żeby były regularne cykle :O ) 2. na kilka miesięcy przed zapłodnieniem stosować odpowiednią dietę, bogatą w białko Ale czasem jest tak, że nawet stawanie na rzęsach jest w tym wypadku nieskuteczne; nie ma pewności 100%

Gość tez mama
sex w samą owulacja i dzień po. zdradż sposób na dziewczynke, ja mam dwóch chłopców:)

Gość tez mama
dieta bogata w białko jest na dziewczynkę, na chłopca ma być bogata w potas np ziemniaki, pomidory, mięso

Gość planuje ciąże
No własnie nie wiem czemu same dziewuchy mi wychodzą.... jakiś pech chyba. Teraz ostro się wezmę za planowanie chłopaka.

Gość Fenena
Fakt, nie upieram się z tym białkiem- bo w różnych źródłach znalazłam różne informacje, a specjalistką nie jestem. Teraz np. znalazłam coś takiego: http://www.doz.pl/newsy/a584-RSS

Gość to nie pech to szczęście
Płeć jest nieistotna!

Gość ja teżż
mam trzy dziewuchy :) u nas nic nie pomogło łącznie dieta plus zapłodnienie w i po owulacji!!! słyszałam o owsiance nie wiem może chłopa trzeba zmienić;)

Gość ja teżż
najgorsze, ze boję się, że czwarte dziecko też będzie dziewczynką nie boisz się tego? mam 34 lata i nie wiem, co robić dodam, ze kocham bardzo córeczki, ale chciałabym chłopaka, tak dla równowagi