Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos_tam_sobie

LUDZISKA OBEJZYJCIE STRONKE-CUDNE ZDJECIA!!!!NAPRAWDE

Polecane posty

Gość ktos_tam_sobie

tylko po japonsku, ale obojetnie na jaki pasek sie wcuísnie wyskakuja sliczne zdjecia, tez bym chciala umiec takie robic, normalnie mnie zatkalo http://www.geocities.jp/deal_steal/index.html sa fajne na tapety w komputerze

Gość ktos_tam_sobie
obejzales wszystkie, bo na pczatku sa zwierzaki a potem natura, swiat jest piekny stwierdzam...........

Mam całą masę takich zdjęć na komputerze zrobionych przez mojego męża i chyba cała tajemnica takich zdolności to umieć dostrzec piękno w zwykłych rzeczach i w porę uchwycić tę chwilę. Wielu ludzi to potrafi, tylko trzeba znaleźć czas, aby zatrzymać się w codziennej pogoni i popatrzeć na świat oczami zachwyconego dziecka, dla którego biedronka czy źdźbło trawy jest prawdziwym odkryciem. Ponadto warto mieć dobrej klasy aparat :-)

Gość ktos_tam_sobie
juliusz te twoje zdjecia to calkiem specyficzne varicella masz racje..............wyslij kilka od swojego meza,chetnie bym obejzala :)

Gość
Japończycy uwielbiają koty :D mają super filmiki na youtube.. a te zdjęcia śliiiiczne :)

Alee piękneee :) Pół godziny wzdychałam do monitora :D :P Chyba sobie pluszowego kupić, żeby mieć jakąś namiastkę chociaż... :P

Gość
xD a im więcej na nie patrzę, tym bardziej przypominają człowieka :P

ale nie kazdy wygladal jakby zjadl wlasnie cala swoja rodzine :o ale... po pysku widac ze chociaz jest szczesliwa... :D :p

Nie każdy ? To naprawdę dziwni jesteście :O :P Hahaha no widzisz... się było w takim luksusowym miejscu...to i były powody do radości :classic_cool: Ty nawet pewnie pomarzyć nie możesz żeby sobie tak poleżeć :P

ty wez sobie zaloz stronke z fotami z miejsc gdzie bylas i na trybunach sobie fote trzasnij tez koneicznie :p :D a za lezenie na posadzce dziekuje :p