Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeew

do dziwczyn slubujacych w sierpniu

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeew

jakie bedziecie mialy buty? zakryte czubki a moze sandalki.Bo ja sie zastanawiam nad sandalkami ,ale sama jeszcze nie wiem?

Gość zulugula83
Przecież przesąd mówi że panna młoda musi mieć buty o zakrytych palcach i pięcie czyli "pełne" ale kto wierzy w przesądy...

Gość zakryte piety i palce

Gość magmagda
Fenomenka>>>te buty Arte di Roma - ja tez mam wlasnie takie!! sa bardzo wygodne i napewno nie zaloze ich tylko na slub! polecam!! x

Gość magmagda
czy mozesz napisac mi ile zaplacilas za nie? tak z czystej ciekaowsci - ja 290! pzdr

Gość mikola
jeeny dziewczyny co wy z tymi sandałkami!! co drugi temat na kafe to czy moge ubrac sandałki??!! :p szczerze ja tez uwazam ze ubranie sandałek jest nieeleganckie a pozatym przeciez wesela sa juz zazwyczaj pod wieczor i w nocy kiedy to jest chlodniej i na pewno zadna przez ponczochy i kryte buty sie nie zapoci, wesele jest zazwyczaj w sali (zwykle juz klimatyzowanej) a nie pod gołym niebiem wiec niewiem skad sie biora te pytania.. a co do wygody to takze na korzysc przemawiaja kryte buty i ponczochy , niz sandałki- w sandałkach nie trudno o otarcia i odparzenia nie mowiac o przydeptywaniu przez niezbyt wprawionych tancerzy..:)

Gość yasminka20
ja mam zakryte czubki :):)