Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona synowa

dowiedzialam sie ze moj tesc ma sklonnosci pedofilskie....

Polecane posty

Gość zaskoczona synowa

a ja mam dwie malutkie corcie..... zastanawiam sie jak dalej zyc z ta wiadomoscia.... na szczescie nie mieszkam blisko bo teraz za granica ale mamy byc na urlopie niedlugo i co z tym wszystkim zrobic ...wiem ze molestowal dwie male dziewczynki i ujawnia chora milosc do mojej starszej corki .... caly dzien o tym mysle

Gość pilnuj dzieci
i w żadnym razie przenigdy niech nawet na chwilę nie zostają same z dziadkiem, nocujcie oddzielnie trudno ale ja bym z oka nie spuściła, nawet gdybym z dzieckiem miała do łazienki iść czy to prowokacja?

i co?? nikt mu nic za to nie zrobił ?? tzn. rodzice tych molestowanych dziewczynek ?? a ty jak musisz to jedź, ale za żadne skarby nie zostawiaj z nim samych córeczek, choćby nawet na moment! a co wogóle Twój mąz na to ?? wie?? dla mnie bardzo dziwna i trudna sprawa! nie chciałabym widywać się z takim teściem :(

Gość zaskoczona synowa
to niestety nie prowokacja... moj maz dowiedzial sie ode mnie wczoraj... jak narazie chyba jakos to nie doszlo do niego.... z pewnoscia nie pozwole byc im sam na sam... te dziewczynki teraz sa juz dorosle i maja wlasne dzieci...dowiedzialam sie od jednej z nich

Gość zaskoczona synowa
swja droga gawitku milo mi bo sie znamy ale nie bede sie ujawniac.... pozdrawiam cie serdecznie i zycze by tym pazem sie udało 🌻

Gość napisz co
mąż na te sensacje, jak ochłonie, ale może nie uwierzyć swoją drogą to okropne, bo to dziadek

Gość najlepiej
daj mu od razu stanowczo do zrozumienia, ze moze o tej chorej milosc zapomniec.....i jak kazdy ci radzi nawet na sek. nie zostawiaj z nim corek.....

Gość zaskoczona synowa
szczerze mowiac czułam cos podswiadomnie ...cos mnie do takich mysli pchalo ale zaprzeczalam bo uwazalam ze to niemozliwe

Gość częst się
widujecie? bo jak rzadko to dobrze ale np. na wakacje, ferie dzieci bym nie zostawiła, nawet na jedną noc...

Gość LUDZISKA wy tu pitu pitu
a to się przecież kwalifikuje jako poważne przestępstwo!!! jak możan mówić tutaj o tym tylko w kategoriach tego czy teść zrobi krzywdę wnuczkom i jak tego uniknąć??? przecież ten człowiek jest niebezpieczny skoro już coś takeigo raz zrobił! jak można MILCZEĆ w tej sytuacji???

Gość racjaaa
ale oskarżenie powinny wnieść poszkodowane co synowa ma zrobić? jak ogłosi wszystkim to pewnie rodzina ją zlinczuje, to trudna sytuacja nie wiadomo jaka reakcja będzie teściowej, mąż chyba w to nie wierzy i stanie po stronie ojca,

Ja też uważam że to wielkie słowa tak kogoś oskarżyć. Jeśli to prawda ta dziewczyna powinna iśc na policje a nie gadac po ludziach, po drugie może to być nieprawda i co wtedy?? PomówieNIA TO DUŻA SPRAWA. jEŚLI ZAŚ TO MOŻE BYĆ PRAWDA CZEMU NIE IŚC Z TYM NA POLICJE- To wielkie przestępstwo

ja bym tam nie pojechała nawet na 2 godziny.Urlop to nie przymus tylko przyjemność.Chyba bym go ukatrupiła gdybym zobaczyła jego wzrok na moim dziecku. Jak dla mnie jeśli ktoś ma o tym głośno powiedzieć to albo te molestowane kobiety albo syn.A co na to tesciowa?pewnie nic nie wie..........

Gość to nie rozumiem
po co tam jedziesz? wiziesz corki do pedofila ? wez ty się lecz

Gość babka z piasku
skrawek błękitu---ale zdajesz sobie sprawę co oznacza taka wizyta na policji??????? zniszczy człowiekowi życie.Obojętnie czy winny czy nie ,na zawsze zostanie pedofilem.Nawet nie wiem czy postronna osoba ma prawo zgłaszać coś takiego na policji.Nie chodzi tu o jej dzieci,nie widziała takiego czynu na własne oczy.Wszystko co wie to plotki.Może prawdziwe ,może nie.Może spróbować namówić te kobiety by to zgłosiły i poinformować rodzinę,głównie teściową.

Gość autorka powinna skłonić
osobę, która rzuciła takie podejrzenia na jej teścia by ta zgłosiła ten ohydny czyn na pilicję koniecznei trzeba ustalić czy to prawda i jeśli tak to odizolować tego człowieka od społeczeństwa, a jeśli nie... no słuchajcie, jeśli to neiprawda, to kobieta, któa rzuca takimi oskarżeniami też powinna zapłacić za to, bo jak można? naprawdę trzeba coś z tym zrobić i nie zostawiać sprawy samej sobie

Gość babka z piasku
osobiście nie wydaje mi się żeby dorosła kobieta kłamała w tak delikatnej i poważnej sprawie.Nie wiem po co miałaby o czymś takim wymyślać historie...........ale różne idiotki chodzą po świecie.Najpierw zaczęłabym od kategorycznego zakazu odwiedzin nawet na 5 minut,rozmowa z mężem,teściową.Może ona też coś widziała i miała nadzieję,że to jej sie wydaje...wiecie jakie są kobiety.......Nie można takich oskarżeń rzucać głośno na prawo i lewo nie będąc pewnym.Okrzyknąć pedofilem bardzo łatwo tylko to piętno już nie schodzi nigdy.

Pedofilia to najgorsze ze wszystkich zboczen jaja bym uciela na zywca i posypala sola!Nie zapominajcie jednak o jednym!Jesli nie ma konkretnych dowodow na to ze facet ma sklonnosci pedofilskie to on ma prawo wniesc skarge do prokuratury o znieslawienie.Po 2 jesli naprawde jest niewinny i gdy swoja niewinnosc udowodni to juz do konca zycia bedzie szykanowany przez otoczenie jak sprawa sie rozdmucha.Mozna bardzo latwo skrzywdzic kogos takimi posadzeniami. zaskoczona synowa - napewno na twoim miejscu nie ryzykowalabym zostawiania corek z dziadkiem chocby nie wiem co dopoki sprawa nie bedzie solidnie wyjasniona.Poza tym co ciebie lub kogos sklonilo do takich oskarzen pod adresem tescia?

naćpana mineralną - orientuje sie co to pedofilia!o nekrofilii i zofolii tez sie uczylam:p

Gość zaskoczona synowa
sluchajcie .... wiem ze dwie kuzynki mojego meza byly molestowane obie chca milczec.... nic zrobic nie moge... na szczescie jestem za granica i tesc ma male szanse na kontaty z dziewczynkami... tesciowa patrzy w tescia jak w obraz a kiedys bil ja i pil i z tego co mi opowiadala kuzynka meza po pijanemu sie do takich sytuacji posuwał.... dzieci nie zostawie pod jego opieka ...chocby go uwielbialy i kochaly jak cudownego dziadka nie zostawie ... sama to przezylam bedac dzieckiem i wiem co to znaczy i napewno nie dam skrzywdzic moich dzieci... na urlop jade bo tez sie chce zobaczyc z moja rodzina .. moj maz chyba do konca tego nie przetrawil powiedzial ze potrzebuje czasu ... ze do niego to jeszcze nie dochodzi...

jak będziesz sam na sam z dziadem to powiedz mu: wiem co robiłeś,jak skrzywdziłeś te małe dziewczynki.Nie zblizaj się do moich dzieci i nie dotykaj ich nawet palcem.Niech gad wie,że ty wiesz i że nie pozwolisz skrzywdzić swoich dzieci.Nikt nie musi tego słyszeć a on i tak sie wystraszy.Pilnuj swoich dzieci

Gość a w wakacje
u niech będziecie nocować? długa ta wizyta?

idiotyczne uwazam to, bo ktos sie wstydzi a ja od razu na policje bym go podala. a moja noga tamtego domu by nie przekroczyla, jakies patologie i tyle. nie moglabym nawet na niego spojrzec a co do piero przebywac w tymsamym pomieszczeniu sorki ale nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, nie toleruje jakiegs milczenia albo wstydu bo ktos mi to zrobil czy jakos tak!!!!!!!!! takich ludzi trzeb atepic i tyle!!!!!!!! bo moze w tym czasie krzywdzi jakies inne dziecko!!!!!!!!!!!

Gość zaskoczona synowa
na szczescie bedziemy ok 2,5 tygodnia i spimy w swoim domku a nie u nich mezowi powiedzialam ze niech mi dziewczynek nawet nie probuje dotykac ....

Gość zaskoczona synowa
arvena 4 nie moge go podac na policje bo ofiary nie chca skladac zeznan... maja teraz rodziny i spokojnie zyja a my mieszkamy w malym miasteczku wiec za bardzo by to ich dotkneło....

Gość zaskoczona synowa
kanapka z pomidorem - mysle o tym ale chce to tak zrobic by nie skrzywdzic przy okzaji ofiar tych zamierzchłych czasow ....

kochana mówiąc mu prosto w oczy nie skrzywdzisz nikogo.Myślisz,że on pójdzie do tych kobiet i będzie sie awanturował??????Będzie siedział cichutko i boga (albo raczej diabła) prosił żeby nikt się nie dowiedział.Ale będzie wiedział,że nie jest bezkarny,że ktoś bliski o tym wie i wystarczy jedno słowo i po nim