Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbasiax

kompania trądzikowa przed wakacjami

Polecane posty

Gość xbasiax

Mam krosty i wiem jak czują się dziewczyny z korstami w lecie, czesto popadam w załamke, płacze i stoj godiznami przed lustrem zastanawiając się co by tu dać na te krosty . Wpisujcie się ;*

Gość tutkisi
A co mam napisać. czasem sie az chce powiesić tak mnie to dołuje. i ludzie bez trądzika nigdy nie zrozumieją jak to jest mieć twarz wygladającą jak sernik z rodzynkami. albo gorzej. :( za co los mnie tak pokarał?

zacznijcie od oczyszczenia organizmu mi pomaga 3- dniowa głodówka, ale diet oczyszczających jest mnóstwo później jednodniowa głodówka co tydzień łykanie tranu lub jakiegoś oleju - np z ogórecznika lub wiesiołka -- można tez capivit hydrokontol ja piję oliwę lub inny olej i zagryzam cytryną - ale w kapsułkach jest wygodniejszy do tego leczenie zewnętrzne

Gość powiew_wakacji
nie mam aż takich dużych krost ale byłam ostatnio na wizycie u dermatologa i przepisał mi krem skinoren, ponoć nadaje się do stosowania w lecie bo nie trzeba się obawiać o skórę wychodząc w słoneczne dni a przy niektórych preparatch z tego co mi wiadomo trzeba bardzo uważać na promienie słoneczne

Gość N_M
tutkisi ---> widze ze jestes na kazdym topiku tam gdzie ja :P