Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepekniety Pecherzyk Graffa a

Niepekniety Pecherzyk Graffa a

Polecane posty

Czy normalny jest okres jak pecherzyk graffa nie pekl tylko dalej rosnie?Czy okres z tego jajnika wstyma sie.Czy jesli przeczuwam ze nie pekl mi,poniewaz czuje bol to raczej wykluczyc moge ciaze?

Gość kinia pyta tylko
witam jestem zaniepokojona ze wpdałam , uprawialam z chlopakiem petting , nasienie bylo w okolicy pochwy , od tamtego czasu niemialam zadnych kontaktów seksualnych , to było jakies 7 tyg temu, zrobiłam 5 testów ciążowych pierwszy 7 dni po petingu drugi 12 dni po petingu -(dzien spodziewanej miesiaczki) nastepny 28 dni po pettingu nastepny tydzien po terminie nastepnej miesiaczki i natepny 2 tyg po terminie nastepnej miesiaczki robiłam PRE-TESTY i QUIK VUE2 TESTY WYSZŁY NEGATYWNE wszystkie! robilam z porannego moczu , a po terminie miesiaczki z moczu w środku dnia jednak boje sie ze jestem w ciazy jak myslicie?

Kinia---> prawdopodobieństwo ciąży bliskie zeru. Tyle testów raczej nie kłamie. Pytanie: dlaczego nie masz miesiączki?? Tak czy owak powinnaś się zglosić do gina.

Zgadza sie,ale ja wiem ze juz mialam raz niepekniety pecherzyk i widac to bylo na usg,ale lekarz mocno naciskal na jajnik i jakos pekl.Chodzi mi o to czy okres w takiej sytuacji jest normalny.

Gość kinia pyta tylko
bywalec1 ja mialam miesiaczki normalnie , od tego petingu , były były

Gość kinia pyta tylko
ale mozna krwawic tez w ciazy :O dlatego ta panika

Gość kinia pyta tylko
więc dlatego sie boje kto mnie zrozumie jaki jest najlepszy test ciązowy?

Gość kinia pyta tylko
jestem zaniepokojona

Kinia, nie schizuj! 1.Miesiączka w ciąży istotnie może się pojawić czasem nawet 3-4 razy ale jest krotsza i mniej obfita niz normalnie. I zdarza sięto stosunkowo rzadko. 2. Testy ktorych uzyłaś są b. dobre i wykrywją ciąże w powyżej 99% przypadków. A przecież robiłąś ich aż 5! 3. Przede wszystkim - jeśli nasienie nie dostalo się do wnęterza pochwy nie ma szans na ciążę. Pozdrawiam i życzę.... dużo spokoju