Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniapaniahania

czy na ostatnim pietrze w bloku mozna zrobic grilla na balkonie?

Polecane posty

Gość aniapaniahania

slyszalam i ktis czytal w gazecie ze jesli sie mieszka na ostatnim pietrze to mozna robic grilla na balkonie.czy to prawda?

Gość Bakteriia
zrob jak chcesz...nie widze problemu, ci co mieszkaja na parterze robia w ogrodkach pod balkonem .. wolnosc tomku w swoim domku

Gość ggggggggggdd

Gość aniapaniahania
czy ktos wie?

Gość tymbark z kartonu
najgorzej przeje.ane mają ci miedzy 1 a 10 pietrem, bo ci mogą tylko wąchać co najwyzej :P dobrze, ze mieszkam w domu i u siebie w sadzie to mogę nawet ognisko zapalić z opon ;-P

SIDOROWSKI Ja mam pewną kwestię. INSTRUKTOR KO Bezwzględnie. SIDOROWSKI Ale nie wiem czy można? INSTRUKTOR KO Można, można. Naturalnie bardzo prosimy właśnie. SIDOROWSKI dźwięk Chciałbym zamienić się na łóżka. Ponieważ zaistniała taka sytuacja... MAMONIOWA Wie pan. Dziwię się bardzo, że pan wy... wyjeżdża tutaj z czymś takim. INSTRUKTOR KO Mmmm... A, chciałem tylko zapytać... Właściwie... A z kim pan chciał się zamienić na łóżka? SIDOROWSKI Z nikim. Obok jest wolne łóżko... O wiele wygodniejsze, szersze... INSTRUKTOR KO A skąd pan wie? SIDOROWSKI Próbowałem. INSTRUKTOR KO No tak. Więc... W tej sprawie właściwie mogę panu odpowiedzieć, że... Właściwie można się zamienić. To znaczy... Yyyy... Nie można. Chyba tak. SIDOROWSKI Czyli mam spać na tym, na którym... Które mi zostało przydzielone. INSTRUKTOR KO Nie. Znaczy... Obecnie pan śpi na którym? SIDOROWSKI Na tym od... Jak wchodzę do kajuty - po lewej ręce mam. Te łóżko. INSTRUKTOR KO Aha. Ja mam po prawej.