Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falszz

czy bylybyscie z facetem

Polecane posty

Gość falszz

co nie chce miec dzieci?

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Pewnie, że by były:) a potem by nie brały tabsów i tak by miał dzieci:) Na siłe:)

Gość ja bym bardzo chciała
bo sama nie mam zamiaru mieć dzieci niestety zawsze trafiam na takich, co chcą:O Moja rada- szukaj wśród inteligentnych i ambitnych kobiet, one często nie myślą tylko o dzieciach, a nawet jak chcą je mieć, to dopiero po 30 i nie jest to główny cel ich zycia.🖐️

Gość vmmmvn
na pewno nie na serio i z planami na przyszłość takim mogłabym się tylko pobawić ale że nie lubię gdy ktoś bawi się mną, raczej od razu bym skreśliła oczywiście to wszystko przy założeniu że wierzyłabym że jego deklaracje że nie chce dzieci są poważne i niezmienne

Gość takie tam duperele...
Taki facet jest bezwartościowy.

Gość tak tak bezwartościowy
:D Wartościowi sa tylko ludzie, którzy mnożą się jak króliki i całe życie babrzą w cudzym gównie.

Gość Kirkumkanta
Jasne, bo prędzej czy później by mu przeszło. Ja nie chcę mieć dzieci przesadnie wcześnie, a prawie każdy bezdzietny facettrochę po trzydziestce zaczyna oglądać się za wózkami i napomykać o synu...

Gość impossible is nothing
teraz nie chce, jak dorośnie i dojrzeje to dopiero mu sie zachce rozsiewać swój materiał genetyczny :P tu chodzi o przetrwanie gatunku, hehe...

Gość ccccccccccccccccccccccc666
szukaj wśród inteligentnych i ambitnych kobiet ale podejscie ,musisz byc bardzo zimna kobieta br.......

Gość impossible is nothing
bo niby czemu ktoś mógłby nie chcieć mieć dzieci?? przeraża nadmiar obowiązków czy odpowiedzialność?? przecież to kolejna osoba do kochania, kolejna miłość z miłości:) oj jestem ambitna, inteligentna i zimna...

Gość nieeeeeeeeeeeec
nie bo bałabym sie że wprzypadku wpadki konał by mnie wdupe

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
wpadki kotrolowanej:D jak nie kocha to rozstaja sie. Czy ma dziecko czy nie ma - ciąża. Logiczne. A nie: ach bedzie dziecko to mnie nie zostawi wiec bach..ciąża..

Gość kajahsja
ej przypomnieliscie mi o pigulce, serio dzieki:D znowu bym zapomniala uf milej nocy:D

Gość kryska z pinponczy
Tak,bo ja tez niewiem czy chce

Gość fdssdf
"szukaj wśród inteligentnych i ambitnych kobiet, one często nie myślą tylko o dzieciach," o tak, bo rodziny zakladaja same malo inteligentne kobiety bez ambicji :o

Nie, bo chcę mieć dzieci. Gdybym była z takim gościem, to co - miałabym sobie zrobić dzieciaka z innym i potomka wychowywać ot tak, 'obok' faceta?

Gość Vidi
Każdemu i każdej przechodzi, jeno często już wtedy najlepszy czas ku posiadaniu potomstwa przeminął. Zwłaszcza, jeśli idzie o kobiety.