Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralaalalalalalallala

przesilenie wiosenne

Polecane posty

oj chyba dopada mnie jakaś wiosenna chandra, nic mi sie nie chce, wszystko mnie wkurza, przeszkadza, nic mnie nie ciekawi, wszystko nudzi :/ chciałabym się czymś zająć, znaleźć jakieś umowne hobby, ale wszystko po jakiś 10 minutach mnie nudzi :( jak sobie z tym poradzić? a może macie jakieś ciekawe hobby?

malinowa...rozumiem cie..tez to w tamtym roku przerabialam...wlasciwie co roku do tamtego roku :-( Ale od 3 miesiecy mam taka lipe.......Znalazlam teraz prace od 6 zaczynam ,nie podoba mi sie tam :( jest ciezko :( ale musze na dwa miesiace chociaz...poza tym sytuacja w odu :9 a jakby tego bylo malo to moja przyjaciolka znalaza sobie kolesia i nie ma dla mnie chwili czasu.......Nie mam sie nawet komu wyzalic :(

tez ci wspolczule Gejsza, czasami probuje wyciagnac jakies dobre strony z tego, np popracujesz troche to chociaz bedziesz miala wlasne pieniazki, a co robisz ? gdzie pracujesz? sytuacja w domu - tu trudno znalezc plus, jak u mnie w domu jest zle to po prostu caly czas sie zle czuje, ale pomysl ze musisz troche przecierpiec zeby sie wyprowadzic i zaczac swoje zycie

to jest praca przy sortowaniu takich czesci... czasem nawet na nocki bede pracowac :( w sumie wole to niz siedziec w domu ......w lipcu na pewno sie wyprowadze i tym sie pocieszam.....Masz racje musze troche przecierpiec i moze wkoncu bedzie dobrze :) tylko troche mi ciezko ostatnio bo wszystko mi sie na raz zwalilo....wczesniej pracowalam jako kelnerka pol roku nie mieszkalam w domu....przez wlasna glupote zrezygnowalam i znowu tu jestem.....:( ale jak stane na nogi i brat odda mi kase to juz tu nie wroce...

widze ze nie jestem sama, mnie juz cholera bierze, skonczylam studia, pracuje jako nauczycielka, czego w zyciu nie chcialam, ale niec innego nie moge znalezc, a ostatnio tak mnie wszystko wkurza, ze moj biedny facet obrywa za cały świat bo ciągle marudze i sie czegos czepiam, a w domu? ojciec alkoholik, mama zdołowana, brat daleko, życ nie umierac

pomysl sobie gejsza tyle w zyciu przecierpialas to co to dla ciebie jest te trzy czy dwa miesiace, wiem ze to glupie ale ja tak sobie zawsze mowilam jak mialam depresje, a czas szybko zleci i zobaczysz ze bedziesz miala jeszcze swoje szczesliwe zycie:)

ja tez bo sie troche lepiej poczulam :D przespie sie z tym i jutro zaczne pozytywnie myslec 🌻 :D

eh ja tez zle sie czuje, juz po raz kolejny w tym roku jestem chora- od paru dni bez powodu mam 37 stopni teraz jeszcze oczy i glowa mnie bola, nic mi sie nie chce itp:(