Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klapciocha

Kocham go, a on mnie nawet nie lubi...

Polecane posty

Gość Kes
Jestem w bardzo podobnej sytuacji i ...nie wiem co Ci poradzić bo sama wariuje...tyle że ja go poznałam. I niby się kumplujemy, jestem jego "siostrą", czasem czuje ze chce czegoś więćej ale ja...nie potrafię powiedzieć mu pierwsza co czuje. On jest chłopakiem za którym latają wszystkie laski i to one inicjują związki a ja nie chce być kolejną jego dziewczyną. i co mam robić? jestem w nim zadurzona i chciałabym czuć choć chwilę odczuć te prawdziwe emocje bo ...czuje że pomiędzy nami coś jest...pomocy!!!

Klapciocha eh mam ta sama sytułację tyle że w druga stronę jestem facetem , próbowałem raz poderwać ja ale spaliłem zachowywałem sie jak 10 latek i jakiś desperat poza tym nie wiem skąd sobie to wymyśliła ale odczułem ze uważa że jestem zakłamany i chamski co jest całkowicie nieprawdą, teraz unika mnie raz napisałem jej wiadomość na naszej klasie z prośba odpisani tylko byśmy czasem pogadali jak kolega z koleżanka ale myślę że ona wie że ciągle to czuje he myślę? raczej to widać jak na nią patrze już prawie 6 lat poznałem ją jak miała 14 i na początku myślałem ze zauroczenie ale uczucie dojrzewało teraz każda dziewczynę porównuje do niej tracę wiarę na ponowna miłość. Nie wiem czemu mnie tak unika w liceum dziewczyny mnie lubiły nawet za bardzo ale ja nic do żadnej nie czułem nie jestem jakiś model ale nie najgorzej myślę że nie dałem za dobrze się poznać i to był błąd nie było jeszcze dziewczyny która by mnie nie lubiła po poznaniu. Nawet napisałem jej spory wiersz jedyny w moim życiu ale wyszedł świetny bo pisałem sercem przynajmniej koleżanki którym pokazywałem były nim oczarowane ale ona no cóż niebyła oczarowana a raczej zażenowana już sam nie wiem co zrobić. Jak pomyślę ze mogę ją stracić na zawsze bez nadziei np jakby wyszła za mąż to tracę ochotę nawet na oddychanie. A jeśli chodzi o ciebie to możesz zaryzykować w moim przypadku to chyba nie da rady bo wygląda jakby wolała żebym nigdy nie istniał jakbym zabił jej kogoś z rodziny eh ja czuje miłość a ona, eh wygląda mi to jak nienawiść. Możesz spróbować ukryć wszelkie znaki jakie mogą pokazywać że coś czujesz jakby miłość wygasła i wtedy spróbować się zbliżyć POWOLI jako koleżanka może jak lepiej cię pozna to coś wyjdzie a co do mnie to eh no cóż nienawidzę siebie i zadaję codziennie pytanie od jakichś 4 lat dla czego ona czy to ma jakiś cel czy BÓG tak bardzo lubi mnie męczyć. Na koniec powiem miłość jest pięknym uczuciem ale nieodwzajemniona może zmarnować ci całe życie a nawet zabić. powodzenia mam nadzieje że wam pójdzie lepiej niż mi.

Gość gość
Ja tez miałam podobny problem. Rozwiązałam go w ten sposób że zamówiłam na ukochanego urok miłosny ( na http://magicznerytualy.pl) i chłopak też się we mnie zakochał.

Gość gość
Mój Narzeczony jest najwspanialszym człowiekiem na świecie: czułym, troskliwym, wrażliwym, planowaliśmy ślub i wspólne życie, ale coś poszło nie tak. Nie potrafiłam go kochać, nie potrafiłam z nim być, on też nie. Rozstaliśmy się, chociaż wciąż nie wiedziałam dlaczego tak się stało. Bardzo oboje cierpieliśmy. Zdałam sobie sprawę że go kocham i muszę Go odzyskać. Ale on już kręcił z inną przypadkiem trafiłam wtedy na stronę http://urokmilosny24.pl z urokami miłosnymi. Nie zastanawiając się zamówiłam. I On powrócił. Znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy wspólną przyszłość.

Gość gość
po co ci taki facet

Gość gość
Moje drogie, jest różnica między MIŁOŚCIĄ, a ZAUROCZENIEM. Zakochanie, to uczucie złudne niestety, jestescie kobietami kochającymi za bardzo i wierzycie że jest gdzieś "TEN JEDYNY" Jest mnóstwo facetów i powinnyście się szanować. Sam jako facet powiem, że jest to żenujące, jak kobieta biega za facetem. Nie chodzi o rozmowę czy coś, ale ciągłe pisanie do niego pierwsza, ciągłe propozycje, rozmowa w której wy tylko rozmawiacie itp. A później będziecie zazdrosne, że wszystkie lecą na niego...

Gość Andzela 255
Podoba mi się chłopak który mnie nie lubi co mam robit? ??:(Mam 12lat a on 13

Gość gość
ja cie kocham a ty mnie nie lubisz :(