Kawa mrożona 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 Taaaak, to jest wyjście, ale wtedy to już chyba nikt do mnie nie napisze :-(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzeczywiście 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 Potrzebuję rady. Moja koleżanka - jest sama, ma prawie 40-tkę. Na komputerze się nie zna, więc portale randkowe odpadają. Ale przyszło mi do głowy, aby dać ogłoszenie w gazecie w rubryce \"matrymonialne\". Pewnie ona się zgodzi, gdy ja za nią zredaguję i załatwie anons. Czy ktoś ma doświadczenia w tym względzie?? Czy warto zamieścić takie ogłoszenie? Czy trzeba wtedy wynając skrytkę pocztową dla ewentualnych amantów? Radźcie, proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość legolandia Napisano Czerwiec 5, 2008 prawie 40-tke??? czy to staruszka?? nie ma mozgu i albo palcow? nie umie czytac? wez ja naucz na kompie, jeszcze 40 lat zycia przed nia z zinformatyzowanym spoleczenstwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 "41 to może i ja dorzucę od siebie ja sprawdzałam portal my dwoje. W moim przypadku test dopasowania, okazał się jakąś bzdurą. Ci osobnicy którzy rzekomo najbardziej pasowali do mnie względem tego testu, mi nie odpowiadali, byli zbyt "różni" " Oczywiście bo tam sa debile bo się nie znają na tym dopasowywaniu:P.Widać że ten portal stworzyły półgłówki:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Europejczyk 0 Napisano Sierpień 13, 2008 Wiec Kawa Mrozona, znalazlasz twojego wymarzonego DWUMETROWEGO faceta? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa mrożona 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Europejczyk - nie znalazłam :-(( Ale też niespecjalnie szukałam zrażona dotychczasowymi niepowodzeniami. Ale to naprawdę nie muszą być dwa metry :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwina62 Napisano Sierpień 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwina62 Napisano Sierpień 24, 2008 a na tym portalu znajdują sie fajni i dośc połnoletni faceci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwina62 Napisano Sierpień 24, 2008 a na tym portalu znajdują sie fajni i dośc połnoletni faceci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anons ex Napisano Sierpień 25, 2008 a mnie przeszła ochota na testowanie portali randkowych, jak zobaczyłam anons mojeg ex, z którym się rozwodziłam. Alkoholik, przemocowiec, policja/izba wytrzeźwień/wyzwiska, szarpanina, ciągłe długi do spłacenia. Do końca płakał, że mnie kocha i nie da rozwodu. A w tym czasie dał anons na Sympatii (znałam hasła do jego poczty, miałam tam też swoje pliki, więc weszłam, zobaczyłam i mało sie nogami nie przeżegnałam) -> Pan ceniący spokój, stroniący od alkoholu, kochający przyrodę i zwierzątka, szuka normalnej kobiety z którą będzie się mógł cieszyć spokojem w pięknym domu pod miastem (MOIM!!!). Czytając natchniony anons zobaczyłam jego twarz w napadzie wściekłości i ... zwymiotowałam. Od tamtej pory mam uraz. A dziewczyna, która się dała zwabić ma teraz przerąbane. Od alkoholika się uzależniasz. Zwłaszcza, jak potrafi prawić piękne słówka. I po pół roku dziewczyna się szarpie z nim po nocach na klatce schodowej, jej syn chce się z domu wyprowadzać, ale on jest przecież taki WRAŻLIWY... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dancik47 Napisano Wrzesień 25, 2008 No właśnie jak trafić na normalnego faceta.Przecież nie musi być jakiś nadzwyczajny.Zdrowy psychicznie,sympatyczny życzliwy człowiek z którym pogadasz,który da trochę ciepła i zrozumienia ,którego można obdarzyć tym samym.Taki promyczek na szarości życia. No ale z tym wzrostem - obowiązkowo wyższy chociaż o tyle co obcasy ! Niektóre kobiety tego nie potrzebują ale jak widzę generalnie to jest potrzebne.Wyższy mężczyzna daje kobiecie złudne poczucie bezpieczeństwa. Gdzie ukrywają się ci na których liczymy ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 182cm Napisano Październik 16, 2008 dziewczyny,co Wy tak z tym wzrostem,wpędzicie facetów kompleksy,wzrost nie jest najważniejszy,inne ważne rzeczy Wam przez to umkną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dancik47 Napisano Październik 16, 2008 182cm to byłby ideał -tak myślę ja. :) Chodzi też o to , żeby facet nie czuł się obok wyższej dziewczyny głupio , żeby nie patrzyła na niego " z góry". Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa mrożona 0 Napisano Październik 16, 2008 Anons, co za historia :-)) Ależ niektóre chłopy są bezczelne! 182, tu nie chodzi parę centymetrów, ja nie muszę mieć koszykarza, ale jak może pisać facet o sobie że jest wysoki jak ma 160 cm wzrostu!! Jak może umawiać się i podawać za wysokiego skoro wie z profilu ile \"kandydatka\" mierzy???? Tu nie chodzi o krzywego zęba czy za długi nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 182cm Napisano Październik 16, 2008 szczerze mówiąc to nie wiem jak wy na tych niskich facetów trafiacie,moim zdaniem nie ma ich zbyt wielu,a średnia to tak około 177cm..byłem kiedyś z dziewczyną,miała ok.157cm,fakt,jak dla mnie za mało,wole jednak te wyższe kobiety,jednak wzrost nie jest dla mnie decydujący,jest przecież tyle innych ważnych cech,prawda??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może a morze Napisano Październik 16, 2008 wprowadzić dla panów nową modę... marynareczki o kroju eliminującym brzusio i pantofle na szpileczkach? Kocham wszystkich panów, ale jak są na delegacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może a morze Napisano Październik 16, 2008 w delegacji powinnam napisać, szybciej piszę niż myślę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa mrożona 0 Napisano Październik 16, 2008 Sprawa jest taka, że faceci na portalach randkowych powinni w kryteriach wyszukiwania uwzględnić wzrost czyli jak sam mierzy np. 165 to umawiać się z taką co ma najwyżej 165 cm lub jeśli chce taką co ma np. 172 cm to poinformować, że mierzy właśnie te 165!! Pewnie, że to nie jest jedyne kryterium bo liczy się dusza, charakter, inteligencja czy co tam kto lubi. A jeszcze powiem, że razu pewnego umówiłam się w owym niskim o którym wcześniej pisałam, byłam przygotowana że będzie te parę cm wyższy bo tak napisał, zdębiałam jak zobaczyłam faceta niższego niż ja. Usiedliśmy na kawie i jak mnie zaczął przepytywać o detale, a to jakie wykształcenie, jakie szkoły, jaka praca, jakie stanowisko, jakim autem jeżdżę. Wściekłam się, a sam mieszkał z .......mamusią, choć stary chłop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa mrożona 0 Napisano Październik 16, 2008 Kończąć temat tejże nieudanej randki, powiem, że nie lubię być niemiła, więc grzecznie się pożegnałam po tej randce w realu i potem on chciał się dalej umawiać, a ja nie chciałam go urazić i grzecznie odmówiłam, ale chciałam być fair, więc powiedziałam, że nie jestem właściwą osobą dla niego (czyż da się delikatniej??) to się na mnie znowu wściekł i ciężko obraził. Powiedział jeszcze, że to on będzie decydował kto jest dla niego odpowiedni! I bądź tu człowieku dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Październik 16, 2008 a Ty Kawo ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa mrożona 0 Napisano Październik 16, 2008 170 cm :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mietek_po_45tce Napisano Październik 17, 2008 Dla mnie idealna kobieta na randkę po 40stce powinna byc dość wysoka, zgrabna, sympatyczna, żeby ciało miała zgrabne, no i żeby się do seksu perwersyjnegio nadawała. Buzia powina być taka, aby miło był się na nią popatrzyło. Tylko tyle w sumie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ci co mają lajtowe życie Napisano Październik 17, 2008 wiesz Mietek, najpierw ogol wasy, pozbądź się brzucha i czerwonego nosa, to pogadamy. Wcześniej NAWET u mnie, typowego brzydactwa, nie masz szans! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Październik 17, 2008 ja mam 182:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2013 Niezłe laski są na www.sexportal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzuszek wąs i niechluj Napisano Wrzesień 26, 2013 Mietek_po_45tce, dooobre... niewazne, jak rozumiem w tym wypadku,że będzie bezrobotną alkoholiczka o zainteresowaniach typu seriale i ciuchy, byle dało się z nia uprawiac prewersyjny seks? Ale, kooochany... seks perwersyjny by uprawiać to wpierw trzeba miec polot i wyobrażnię, a panu tego, jak widac po pana wymaganiach, tak płytkich - tego najwyraźniej brakuje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2015 Jeśli chodzi o portale randkowe to moim skromnym zdaniem warto zajrzeć na http://dyskoteka.co/ choćby dla tego, że jest bezpłatny. Nie jest to Sex Portal. Myślę, że warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2015 no i tego typu panowie jak pan mietek, są na takich portalach. poza oczywistymi sprawami - zonaci udający wolnych, niebieskie ptaszki bez pracy, z mamuuuusią, która musi " ocenić" czy partnerka jest dla jej synusia po 50 tce odpowiednia, alkoholikami, brutalami, egoistami i skąpcami, nie ma tam normalnych mezczyzn. Jak napisałam na swoim profilu,że jestem ateistka, dostałam steki wyzwisk od szmat, po k...wy i córki sbków,napisałam ozyczliwości- to tyle hejtu dostałamże mam dosć. Oprócz tego kłamia - na wszystkie mozliwe spoosoby - od wieku, po pracę( jej brak i zawód wykonywany) . Jeden z panów, znany u nas dziennikarz, zdradził się ze swoim wiekiem, chwaląc sie po prostu z kim kiedys przeprowadzał wywiad. - po nitce do kłeębka- pan odjął sobie z 10 ładnych lat:D:D myslał zapewne,ze tego nie zauważę. Miałam wówczas 35 lat, to mi z bezczelnym, oblesnym usmieszkiem powiedział patrząc mi w oczy, że on najchętniej to by sobie" wziął" 25 latke, no ale ''mu nie wypada" - jaki gentelman:D:D:D:D zraziłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2015 no i są planisci- wcale cie nie znaja, widza cie pierwszy raz na oczy, ale oni juz wiedzą, gdzie bedziemy razem mieszkac,że ja kobieta, będe wychowywac nasze wspólne dzieci, które mu urodze, on marzy o cco najmniej czwórce, bo '' on taaaak luuubi dzieci", no , ale swoja prace to vbede musiała zmienic, no bo on sobie nie wyobraża,żeby matka jego dzieci po 23 do domu z pracy wracała- i tego typu przez 4 godziny! No ja nie wyobrażałam sobie ani sekundy więcej z tym panem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cudownie ocalona Napisano Sierpień 6, 2015 MEGA SZOK LUDZIE !!!! chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach