Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppp

Chciałabym iść na solarium i mam pytanie...

Polecane posty

Gość ppppp

11 maja ide na wesele, chciałabym do tego czasu się opalić. Co ile dni mogę chodzić na solarium? Czy co 3 dni to nie za często? Chciałabym być do tego czasu brązowa i dlatego pytam. Oczywiście pierwsze poszłabym na 7 minut,później na 10 a później chodziłabym na 15minut. Tylko teraz nie wiem jak często musiałabym chodzić żeby się opalić? :-)

Gość ppppp
Dodam ze bylam murzynka ale przez chlopaka, strazakow i mleko ktorym mnie oblewali zrobilam sie biala :( ale to dluga i smutna historia a na wesele mnie bialej nie wpuszcza :( wiec chce wiedziec jak najszybciej moge sie opalic pomozcie plisss

Gość mam prppoycjeeeeeeeee
Gdzieś tu jest temat pt. Mam czerniaka. Zapaznaj się.

Gość ppppp
Podszyw i w ogóle nie śmieszny :-o

Gość ppppp
podszyw nie smieszy - probowalam myslalam ze bede szczesliwa jak se pod skure podszyje brazowy material ale niestety jedynie bolalo i tera mam latke pod skura :(

Gość ppppp
zdarzalo mi sie tez brac kąpiele w gnojówce ale dzieki nim moja skóra nabrala iscie rumunskie barwy , moze wróce do tego sposobu tylko jak sie pozbyc tego smrodu? poradzcie cos

Gość ppppp
Raz nawet w desperacji wskoczylam do gnoju i sie smarowalam a kolega oblewal mnie brazowa farba ale przez to jedynie bardziej smierdze :( prosze poradzcie cos

Gość dajcie dziewczynie spokój
...pójdzie na wesele blada i co..... wstyd na całą wieś.......

Gość ppppp
Ale na tym weselu beda tez miastowi w tym przepiekny Zenek z kotlowni musze byc brazowa z nim stracilam cnote i znim chce to zrobic 2 raz

Jeśli nigdy nie korzystałaś z solarium to 7 minut to za dużo jak na pierwszy raz. Zacznij od 3 minut. No chyba że masz ciemniejsza karnację, bo inaczej zamiast brązowa będziesz czerwona. Ja chodziłam co trzy dni , za każdym razem minute więcej.

Gość ppppp
Na solarium byłam kilka razy ale było to dawno. Zawsze zaczynałam od 5-7 minut i nic złego się nie dzialo.