Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycella

Ojciec więził córkę 24 lata i zrobił jej 7 dzieci!!!

Polecane posty

Gość weźcie lepiej sprawdźcie
swoje piwnice :)

Gość Patrycella
Cha, cha, ja nie mam piwnicy! Narzekamy na polską policję, ale ta szwabska jeszcze gorsza. Kobieta zaginęła, a oni nie przeprowadzili rewizji u jej ojca! Przecież to najczęściej najbliżsi są mordercami.

Gość Patrycella
42-letnia dziś Elisabeth Friztl miała ze swym ojcem siedmioro dzieci, lecz jedno z nich zmarło niedługo po porodzie. Troje z nich - dwie dziewczynki i jeden chłopiec - mieszkało z Josefem i jego 69-letnią żoną Rosemarie, troje zaś - dwóch chłopców w wieku 5 i 18 lat, oraz 19-letnia dziewczyna - w piwnicy ze swoją matką. Matka Elisabeth twierdzi, że o niczym nie wiedziała i była przekonana, że córka faktycznie zaginęła. Josef sfabrykował listy, w których Elisabeth rzekomo prosi, aby jej nie szukać. Josef utrzymywał też, że troje dzieci, które wychowywał wraz z żoną, córka podrzuciła pod drzwi ich domu, ponieważ nie była w stanie sama ich wychować. Jak powiedział szef wydziału kryminalnego lokalnej policji Franz Polzer, więzienie, w którym przetrzymywana była Elisabeth składało się z kilku ciasnych, pozbawionych okien pomieszczeń. Wejście do nich ukryte było za regałem i zabezpieczone kodem, który znał jedynie Josef. W regularnie rozbudowywanych, umeblowanych pomieszczeniach była łazienka i aneks kuchenny. Był tam również telewizor. Onet.pl

Gość masssakra
wlasnie mialam tez to pisac o tej kuchni i lazience, mąż przyniosl do domu swierze informacje

Gość Gicior
Ta kobieta przeżyła prawdziwe piekło, to było msakrycznie chore było! A tego gnoja powinni katować i gwałcić najgorsi sadyści!!!Szczerze życzę mu 100 lat życia!!!

Gość majka 27-letnia
Piekło przeżyły też jej dzieci. Czy będą w stanie przystosować się do życia wśród ludzi? Czy będą umiały nawiązywać kontakty? Czy nie straciły zdrowia żyjąc bez słońca?..

Gość temu facetowi należy uciąć
kutasa i wepchnąć mu w tyłek a potem do gardła aby się udusił wlasnym fiutem😡Jebany skurwiel,skąd biorą się takie bestie😡

Gość kasiula112233
a gdyby jej ojcu sie cos stalo, zmarlby lub mial wypadek co wtedy skoro on tylko znal kod przeciez oni by tam z glodu poumierali, ja pierdziele, ale ludzie maja pomysly skad sie tacy psychopaci biora!! nie wierze ze ta jego zonka nic na ten temat nie wiedziala, jak moglo dojsc do takiej sytuacji?! nie miesci mi sie to w glowie!!