Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyje bomusze

gdyby była legalna aborcja nie urodziłabym sie,i teraz nie cierpiała....

Polecane posty

Gość żyje bomusze

i zapewne jest nas wiecej.... wiecej takich jak ja... które są na tym swiecie po to by cierpieć... kto jest na tym swiecie tylko dlatego ze "naj*****ny tatuś" zechciał zgwałcić swoją zone,..... jak ktos mi pier******li ze aborcja to morderstwo.... to czym jest zycie takich ludzi jak ja??????????????????????? mam 27 lat a nie moge zyc "normalnie" ze swiadomoscią ze nie umiem kochać..... :( ah....mieć odwage odejsc z tego świata.... ale mi jej brak !!! brak mi odwagi aby odejsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żyje bo musze
gdybysmy mieli dostep do psychologow.... a tak? to powinna byc eutanazja na zyczenie.... jak mozna szybko i bez bolesnie odejsc....jak ? :(

Gość aurorasnow
jak masz 27 lat to chyba jeszcze aborcja była legalna, wiec nie marudź. dopiero od 93 w polsce jest ograniczony dostęp do aborcji, wcześnie j nikt się na tzw. życiem poczetym tak nie rozczulał

Gość ghrhbrtrrrrrrr
bedziesz szczesliwa w niebie, szczesliwsza niz ci niektorzy tutaj na ziemi, przytulam sie bardzo mocno

biegiem do psychologa... i to jest naprawde dobra rada, sma nie korzystałam choc kiedys mialam okres w swoim zyciu ze chciała, ale korzystała znajoma... bardzo pomógł i dzis zupełnie inaczej patrzy na swiat. troche to trwało ale pomogł... Tobie tez polecam.

Gość szczęśliwa mamusia

Gość szczęśliwa mamusia
Kochana twoje zycie zalezy od ciebie, teraz juz tak :), idz do lekarza, ja bylam :) jest coraz lepiej i i ucze sie cieszyc zyciem, akiedys tak jak ty teraz, brakowalo mi odwagi aby skonczyc ze soba, dzisiaj mam 2 dzieci i ciesze sie tym, a aborcji mowie nie

Gość smutna_
szczęśliwa mamusia---> ja nie w temacie. mam pytanie ile kosztuje wizyta u psychologa?

Gość CIOTKA.PL

Gość nie zabijajcie swoich dzieci
ZANIM ZDECYDUJESZ SIĘ NA ABORCJĘ: uważam ze kazda dziewczyna czy tez kobieta zanim podejmie taką decyzje powinna coś zobaczyć: http://pl.youtube.com/watch?v=A1nzZFFpFnw&wa tch_response (NAJLEPIEJ OBEJRZEĆ DO KOŃCA TUTAJ JEST POKAZANY ZABIEG) http://www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/aborcja/a borcja2.html (A TU KILKA ZDJĘĆ I ISTOTNYCH FAKTÓW) "Dziś miałabym 16 lat Tyle, co ty wtedy mamo Dziś cieszyłby mnie ten świat I przeżyłabym to samo Mamo, nie chciałam umierać, Dlaczego mnie nie kochałaś? Nie miałaś prawa mi życia odbierać, Chociaż mi je dałaś Mamo, mamusiu Dzieci się boją zastrzyków Cyganek i kominiarzy Ja bardzo się boję śmietników Tam leżą szczątki mej twarzy Dzieci chcą tulić lalki Ja do ziemi tulę się z lękiem Ktoś wrzucił do umywalki Moje ciało ciepłe i miękkie Myślisz masz aniołka w niebie, Chociaż go nie ochrzciłaś On nie modli się za ciebie Ty na to nie zasłużyłaś... " "Rączki mu wyrywaja! Właśnie wykłuli mu oko, serduszko rozdrli głeboko. Jetem krwią braciszka zbryzgana. Mamusiu moja kochana! Już nie ma nas dwoje! Zostałam sama jak ja sie mamusiu boję! Pocę sie w kolorze krwi. Mamusiu nie pozwól umrzeć mi!!! MAMUSIU ten potwór paluszki mi obcina, Juz jest kaleką Twoja dziecina ! Mamusiu ! Ja jestem milościa Boga dla Ciebie , czy On naprawde chce mieć nas w niebie? Jego miłośc nigdy sie nie kończy, nawet po śmierci się sączy. Ratunku,Mamo! On urwał mi już kolano! Tatusiu ja bedę twoim skarbeczkiem, Bedę Twoim Aniołeczkiem, Ale pomóż mi,niech nie wyrywaja mi drugiej rączki! Manusiu!Tatusiu!Ja mogę być głodna, Nie potrzebuję pieniędzy. Kochani, ja moge życ w nędzy! A nie pozwólcie, aby mnie zamordowali, życie mi zabrali. Mamusiu ja jetem jeszcze mała , Ja bede zawsze cię kochała W twojej starości bedę Promyczkiem słońca, Bede miłością Cię obdarzała do końca. Mamusiu jakiś błyszczący nóż gardło podżyna mi już. Nawet nie wiem jak Wy wygladacie dlaczego mnie nie kochacie? Mamusiu czy ja umieram dlatego, ze tatuś Cie dręczy? Czy Cie nie kocha i męczy? Ja Cie tysiąc razy mocniej bedę kochała ! Ja -Twoja córunia mała. Ja bedę Ci buzi na noc dawała. Ja się z tobą bedę bawiłai się śmiała. Nie pozwól żebym została zmasakrowana. Mamusiu on teraz szczypcami oczy mi rozdusi. Nie bedę widziała swojej mamusi. Ty mnie mamusiu będziesz widziała? Nie pozwól żebym została zmasakrowana! Spójrz do śmietnika, tam bedę leżała . Mamusiu! Dlaczego życie mi dałaś? I tak okrytnie je odebrałaś? Mamusiu patrz! twoją córcie w krematorium spalili, A duszy jej nie zabili J Ja w twym umyśle bede żyła, po nocach Ci się śniła! I bedę po nocach Ciebie wołała. Ja-Twoja córunia mała. Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cie nie ogłuszy! To przecież ja , Twój skarbek kochany, ten, co Miał brzuszek rozerwany. Mamusiu! Pamiętasz jak się bałam? Jak o pomoc do ciebie wołałam? A pamietasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo by zabić twa dziecinę? Twoją niewinną kruszyne, Mamo...Czy tej powolnej śmierci porcja nazywa się ABORCJA? "