Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

echadora

Zachowanie mojego Mężczyzny

Polecane posty

Nie widzielismy sie przez weekend, wracałam dziś do mieszkania w Poznaniu po kilku dniach spędzonych z rodziną, Mój skarb przyszedł (jak zawsze) po mnie na dworzec, z reklamówką lekarstaw, bo jakieś dziadostwo mnie dopadło. Pojechaliśmy do mieszkania. w pokoju czeka na mnie (jak zawsze) błysk, wszytsko wyprane, nagrany przez niego filmik z Nami w roli głownej, cztery piękne róże, cztery karteczki z romantycznymi podpisami, pyszna sałatka... powiedzcie szczerze... trafił mi się IDEAŁ czy każda z Was tak ma?

Skoro wróciłaś to zapewne jesteś bardzo stęskniona, poza tym chora-i było tak romantycznie. Więc co ty kobieto robisz teraz przy kompie? Nie chwal się, tylko korzystaj z chwili, bo jest ulotna :-)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widicznie nie często sie to zdarza skoro aż postanowilaś o tym napisać na forum :P ale uważaj.... bo może ma wyrzuty sumienia... ;)

Gość nie to że zazdroszczę
ale ja bym nie chciała,żeby mój facet aż tak sie zachowywał.4 kartki z podpisami no i ten filmik.To jest przesada,aż mdli,jak totalny pantoflarz :O

Gość realistkowa
Carpe diem! Ciesz sie,bo na pewno nie będziesz tego miała zawsze. Zyczę Ci,zeby \"tego\" filmiku nie wrzucił do netu. Wiem wiem..jestem wstrętna realistka:(

Gość wygoń gnoja na bruk

Mój były mieszkanie sprzątał na błysk tylko po to by całkowicie usunąć ślady po lafiryndach, które gościł pod moją nieobecność. A gdy miał wyjątkowe wyrzuty sumienia, to kupował mi drogie prezenty. Ależ ja byłam z niego dumna, ehh

Gość podstawka
następnym razm będą tylko 3 karteczki.... i awantura....że już się nie stara!!

Gość ja tez mam idealnego faceta
ale jakos nie musze opisywac jego zachowan na forum:D

Gość afasf
Ja tam lubię gdy wracam a w domu jest syf i brak przesadnego włazidupstwa. Przynajmniej wiem że żadnych niechcianych gości nie było pod moją nieobecność i widzę że mój partner nie zachowuje się tak jakby chciał zniwelować wyrzuty sumienia. :D

Gość podstawka
....bo może zeszła z ekranu... jak Ciebie nie było :) ups :p

Gość podstawka
stwierdzam, że jestesmy okropne ;)

Gość ja tez mam idealnego faceta
hehe, :D

Gość fdejfkd
Głupie pipy zadrościcie.... do garów!!!

Gość fdejfkd
tak sie wypowiadają tylko typowe głupie polskie i zacietrzewione pipy których ideałem jest drech z blokowisk z łysym łbem... albo dziad ze wsi z wąsem "a la adam małysz"