Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogadamy...

ktos chetny na rozmowe?

Polecane posty

Gość Ju...
Dzieńdobrywieczór;)

wlasnie kolega naisal mi ze jestem dziwka bo mam taka fantazje erotyczna :chcialabym sie umowic kiedys przez neta ze starszym facetme na sex ,czy to takie dziwne?nie wydaje mi sie :)

Gość Ju...
Tiaa, zboczki moje małe, Wam przeczyszczanie rur tylko w głowie. A Kret to pogodę przepowiada.;) Wspominał, że będzie słonecznie, więc pewnie niczego nie będzie przeczyszczać... ciemnych korytarzy jak u murzyna:P

A mi sie marzy romans ze starszym facetem , nie stały zwiazek ale chciałabym spróbowac z takim szarmanckim dzentelmenem;) (juz takich nie ma pewnie i jak sie kiedys skusze to natrafie na prostate:O

Gość Ju...
To całkiem normalna fantazja.:) Jeśli chodzi o wiek przynajmniej. Ale tak z nieznajomym zupełnie? Od razu do dzieła? Rozumiem, że chociaż wymiana zdjęć i krótka rozmowa nt. preferencji miałaby miejsce wcześniej?:P

Gość Ju...
No to Koleżanki, do dzieła.:D Mnie się marzy od dłuższego czasu taki jeden konkretny osobnik. Jedyny facet, który mnie pociągał kiedykolwiek. I przy którym czuję się, jakbym była na właściwym miejscu z właściwym człowiekiem we właściwej chwili.:D:D:D Ale poza sferę marzeń wyjść temu nie mogę pozwolić. Przez niego nie widzę w facetach facetów. Ale starczy na ten temat.

Gość Ju...
Nooo, Clooney jest seksowny pomimo wieku, trzeba mu to przyznać. Cupcia, nie próbuję, bo jeszcze mogłoby mi się udać. A nie wolno mi. Tym bardziej jemu.