Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest z moim laptopemm

co jest z moim laptopem??pomoca!!

Polecane posty

kupilam go 3 mies temu,na poczatku bylo wszystko ok.po iesiacu zalozylamnie internet i z poczatku bylo tez wszystko ok,teraz jest cos nie tak(mam antyvir avast)niby nie mam zadnego virusa bo sprawdzalam pare razy.w kazdym razie jestem zla bo jak pisze na gg czy msn to czesto mi przeskakuja cyfry na gorne linijki i jak np chce jaka str www wpisac to tak jakby wariowaly te ostatnie wpisane strony ktore wczesniej wpisalam tak jakos przeskakuja bez tego ze ja wogole na ktoras wchodze raz sie tak gozej dzieje raz nie nie wiem jak to ytlumaczyc :( raz jest spokoj raz nie,moj antivirus nie znalazl zadnego virusa, nie wiem co jest grane?? ;( jak wylaczam laptopa to sie jakims cudem sam spowrotem zalacza ;( jak jestem na jakiejs stronie obojetnie jakiej i chce zejsc myszka w dol to sie nie da czesto bo to tak jakby bylo naszpanowane gumka i ucieka spowr w gore,co mam zrob ???????

Help ;(

ale jak ja mam rzeczywiscie jakiegos vrusa i moj antivir mi go nie wykryje to co potem ?;( jeszcze bede musial placic za naprawe albo co

a co to jest? :(

Taki program skanujacy , jak masz to powinien pomoc Ci cos usunąć.Albo sformatuj dysk i na nowo windowsa ładuj:) ja tak zawsze robie bo na komputerach to tez sie znam jak na kafeteriuszke amatorke przystało..

no ale to wtedy bede musiala wszystkie daty na nowo wgrywac ,powiedz czy jesli sformatuje lapa to wszystkie virus znikna ??

Gość hush.....
jak na mój gust to problem z Vistą. Ściągnij service pack ze strony Windowsa, zainstaluj i zobacz, co wtedy.

Zazwyczaj format pomaga, ale... nie zawsze. Każdy komp podłączony do netu ma swoje IP i inne dane identyfikujące go spośród innych. Jeśli masz w swoim jakiegoś paskudnego szpiega albo trojana, to po formacie może znów się do kompa dostać. Po prostu twój komp może być na automatycznej liście jakiegoś hakera i po formacie znów się może powtórzyć to samo. Najlepiej poprosić koggoś, kto się zna, żeby przeskanował ci kompa programami Ad-Aware, Spybot i dwoma-trzema antywirusami on-nie, a także żeby sprawdził loga, np za pomocą HijackThis. Wszystko po to, żeby się dowiedzieć, co do niego wlazło. A format można