Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysportowany student

Po co mi inteligentna dziewczyna ? Wystarczy by była ładna...

Polecane posty

Czy ja dużo wymagam ?wszędzie teraz moda na bycie/udawanie inteligentnej , lepiej jakby zadbały o siebie

Gość jasne ze tak
powinna jeszcze umieć gotować i sprzątać. Myśleć nie powinna, bo wtedy byłaby dla ciebie zagrożeniem :P

ważne, zeby odróżniała telewizor od mikrofalówki, czy tak wiele wymagam?:classic_cool:

mozna powiedzieć , ze jesteś .. pustak .. a nie student ! ale to ty masz kompleksy , bo boisz sie aby dziewczyna , nie byla mądrzejsza od ciebie ,. no ale.... zakladając taki temat ... co mozna o tobie pomysleć !!!!!!

ostatnie to podszyw, co z tego, że u mnie na uczelni jest większość kobiet jak zadbane ładne są może 3 , z tego jedna naprawdę śliczna...i wszystkie inne ją nienawidzą

Gość dejot
dziewczyny też nie chcą by np facet był niższy od nich czy to ozncza, że jesteście pustte??

dejot teraz nie wiedzą co napisać ...hipokrytki......

W oczekiwaniu w kolejce na otwarcie sklepu Electro World w łódzkiej Manufakturze, rzucam badawcze spojrzenia na groźnie wyglądających pracowników ochrony, drżąc z przejęcia na myśl o możliwości nabycia po okazyjnej cenie ultradzwiękowego wibratora analnego zaopatrzonego w funkcję podwójnego turbodoładowania, wyprodukowanego na Tajwanie przez będącego zdeklarowanym gejem czarnoskórego półkrwi indianina potomka żydowskich emigrantów z Ukrainy. :classic_cool:

Akurat Ty się nie musisz martwić o to że będziesz kiedykolwiek z inteligentną kobietą :) Gwarantuję Ci że żadna taka Cię nie będzie chciała. Inteligentne kobiety szukają inteligentnych facetów....

co wieczór pełen napięcia i radosnego oczekiwania przebieram się w mój strój superbohatera, składający się z różowych damskich pończoch i schludnie wykończonego bolerka, po czym udaje się na obchód po akademiku znakując co raz teren i zostawiając pod drzwiami moich ładnych koleżanek prezenty w postaci owczych bobków i skorup po małżach znalezionych w pobliskim kanale ściekowym:classic_cool:

Gość ja bym napisała tak
Podszywaczu wysportowanego studenta-->🌼Spadam do pracy:O

Gość taaaaaaaa......
mój szwagier też tak myślał a teraz wstydzi się pokazać w towarzystwie. Ma piękną żonę, zgrabna, szczupła blondynka, inteligencja koło 80 punktów i fryzjerka. Nie potrafi rozmawiać na żaden inny temat niż picie alkoholu itd. Po prostu ładna dupa w wieku 19 lat to co innego niż kobieta koło 40-stki, która poza urodą NICZYM innym nie zaskakuje a wręcz odpycha. Kobieta bez inteligencji, bez wykształcenia jest matką do dupy i żoną do dupy.

Gość szczera Ula
Faceci dzielą się na 2 grupy: na tych którzy poza urodą z minimalnym stopniu zwracają uwagę na inteligencje, charakter dziewczyny i na tych którzy tego nie robią

Gość witkakak
po piersze zładności nic nie wynika mozesz sie nania pogapic a jeżeli sie zamiezasz znia ulożyc zycie to wkońcu bedzie miała zmarszczki zbrzydnie itp i co ci z piękności wiem cos otym znam takiego jednego co sięozenił bo byla ladna i co ma spiepszone życie patrz nie tylko na urode ale i na rozum ,czy jest miła ,zabawna czy umie sięodnależć w towarzystwie a nie tyllko na jedno

Gość pewnie TOBIE akurat
nie potrzebna, wiec w czym problem?

Ja Ci powiem. Żebys przy niej nie umarł z nudów. Nie da się uprawiać seksu dzień i noc przez wiele lat. A rozmawiać, śmiać się, robić ciekawe rzeczy wspólnie - tak.

Gość asdfds
mysle ze problemem jest znalezienie takiej co jest inteligentna... ale mozliwe... pytanie tylko po co ??!! kolejna rzecz to stan psychiki i ze tak powiem no... jaka jest w obejsciu... :-D odrazu mowie ze moze z 5% populacji jest ok a i tak trudno odroznic ktra normalna jest a ktora nie... wiec szanse ma sie jak 1 do 20... lepiej patrzec na wyglad

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl

no nie wiem czemu nie moge znalezc ladnej dziewczyny przeciez mam nawet pyte wysportowana....

jestem tak wysportowany, ze sam sobie obciagam