Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria343

podoba mi sie ten wozek

Polecane posty

Gość wiktoria343

podoba mi sie ten wozek tylko ta cena mnie przeraza,kobietki moze wiecie gdzie taki sam wozeczek kupic tylko zeby z 1tys zl był tanszy?

Gość asdas
a może pokażesz jaki?kafeteria to nie miejsce dla jasnowidzów

Mam taki, rzeczywiście jest drogi, ale REWELACYJNY! Idealny do lasu, na jakieś ścieżki w parkach, w ogóle na wszelkie nierówności (również te chodnikowe). U mnie decyzja była podyktowana stylem życia. Częste wypady do lasu na najróżniejsze przechadzki itd. zadecydowały o tym, że ten model \"wygrał\".

sliczny jak mi sie 3 kołowe nie podobają to ten wyglada fajnie. szczegolnie ten brązowy mi sie podoba :D:D Niestety nie wiem gdzie mozna taniej kupic taki wozek i nie wiem czy wogole mozna taniej... Musisz popatrzec w sklepach. U nas w miescie jest tak ze jednak na allegro najtaniej mozna kupic takie firmówki. Bo w tych centrach dziecięcych sa nieco droższe. a w hurtowniach mają tylko te wozeczki mniej firmowe- z niższych pólek.

Gość wiktoria343
no wlasnie ale strasznie drogi.tylko ze bardzo funcjonalny,nawet fotelik dpo samochodu ,kupie tanszy a co z tego jak pozniej pozniej podokupywac i w sumie na to samo wyjdzie.

Gość wiktoria343
jaki kolor polecacie? bo będe miala coreczkę,a to w sumie takie koloru bardziej dla chlopcow.czerwony czy ten cremowy bedzie lepszy niewiem

mnie sie podoba czekoladowy- nawet dla dziewczynki :D:D ale jesli bym mialą wybierac miedzy czerwonym a tym jasnym to lepszy czerwony. ten jasny ci sie uswini zanim go uzyjesz :D:D Przynajmniej tak wyglada :D

Gość wiktoria343
no wlasnie dzieki za podpowiedz jednak chyba ten brązowy bo ma fajne wstawki troszkę niebieskiego,a ten jasny to bede prala non stop dobrze poprzedniczko mi radzisz,a czerwony zbyt krzykliwy kolor.

Wiktoria ja kupiłam w sklepie internetowym (www.bobowózki.pl), ale nie taniej niż ten na allegro. Niestety te wózki są dość drogie, ale fotelik do samochodu jest naprawdę bardzo dobrze wykonany. Mamy z mężem bzika na tym punkcie, bo dużo podróżujemy i w naszej surowej ocenie wypadł bardzo dobrze. Gondola jest dość wysoko, co też jest u mnie ważne, bo mój kręgosłup jest już podniszczony i pochylanie się jest niełatwe. Poza tym mąż wysoki a to on zabiera dzieciaki do lasu na wyprawy piesze :). A jak się wózek sprawdzi? Zobaczymy już wkrótce. Na razie starsze córy wożą w nim swoje lalki.

lipenka ile razy popatrze na twoja stopke to sie uśmiecham :D:D jak wyscie tego dokonali- 4 panny miec :D:D:D:D:D

Gość wiktoria343
dziekuje Ci bardzo za pomoc zaraz sprawdze na tej stronce co mi podalas!🌻

ja mam kremowy, nie jest aż tak jasny jak na zdjęciach, jest to jakby kremowy, wpadjący w.... jasny słoniowy? tak mi się nasunęło jak na niego spoglądam. Ten czekoladowy z niebieskimi wstawkami jest też piękny, taki oglądałam w sklepie, ale poprzez głosowanie wygrał kremowy.

Gość wiktoria343
dzieki!! na tej stronie co mi podalas tez są te wozeczki co na allegro,i mozna kupic na raty.

Gość A zobaczcie na te wózki
koleżanka używała i bardzo sobie chwali. Ja się nad takim właśnie zastanawiam...

Gość czy zwróciłyście uwagę
jakie te wózki są płytkie? chodzi mi o wersję spacerową. Mam wrażenie, że starsze dziecko, takie już np. 1,5 rocznę będzie miało tam bardzo mało miejsca i że może wypaść.

Gość Binas
No wiesz... ja swoje dziecko zapinam pasami, które są w każdej spacerówce. Zawsze! A "płytka" spacerówka oznacza więcej widoku dla dziecka. Moje dziecko darło się jak diabli w takiej zabudowanej, bo nie widziało swiata...