Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbych11111

żart o zdradzie

Polecane posty

Gość zbych11111

Po małej imprezie rodzinnej wieczorkiem wzięło mnie na wieczorne rozmowy i jak żona zapytała czy ją kiedys zdradziłem powoiedziałem tak tak z 2 kobietami no i zrobiło się dziwnie bo żona starciła poczucie zaufania i zastanawia się a ja nie umiem jej przekonac ze to był głupi żart głupia sprawa.

Gość dupamartyna
etam, ja zawsze mówie jak pada to pytanie ze owszem przy kazdej okazji :P Sama zapytała wiec to jej problem, wiecej nie zapyta heheheh

Gość zbych11111
mnie nie jest do śmiechu 7 lat poślubie mam nadzieję że to się jakoś rozmyje żeby jescze było coś na rzeczy to tak jak kumple wsadzili kumplowi w samochodzie za siedzenie majtki i zona tego kolesia znalzła doszło prawie do rozwodu i już nie jest tak jak było bo ona mysli ze go kumple kryją i nie wierzy

Gość hallinnkaa
przeciez wiadomo ze zaden facet nie przyzna sie do zdrady wiec zona nie powinna sie martwic,gorzej by było gdybys powiedział ze nie,nigdy w zyciu :P

Gość zbych11111
tak tylko byłem trochę wstawiony i ona myśli ze powiedziałem może prawde pod wpływem alkocholu dodam tylko ze piję alkochol od wielkiego dzwonu

Gość wróz zenobiusz merd
facet ale zes sie nameczył buhahahahahaha ale twa kariera mimo wielkich staran z twojej strony nie potrwa długo :) pozdrwiam zenobiusz merd tarot dla wytrwałych.

Gość asdfghjklk
toś wtopił uwierz mi, już NIGDY nie możesz liczyć na stuprocentowe zaufanie ze strony żony i wiedz, że ona na pewno się zemści :P swoją drogą głupiś jest niemiłosiernie