Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia099

Przezyłam SZOK..jestem ZAłAMANA..

Polecane posty

Gość justysia099

z rozpędu i zdenerwowania założylam juz ten topik na innym forum..ale nie chce im tam zaśmiecać moim problemem..więc zwracam się do Was z prośba o radę... może jeszcze napisze Wam jak to dokladnie wygląda... weszlam na poczte mjego faceta a tam były jakies powiadomienia o zaproszeniach z jakiegoś portalu..wogole nie wiedzialam że jest na takim czymś zalogowany..weszlam na strone główną tego portalu wpisalam adres e-mail i hasło..(bylo takie samo jak na poczte)..matko ja tam wchodze a tu profil porozbieranej jakiejs małolaty z takim samym imieniem jak ja..i jeszcze podane zdrobniale..tak jak on do mnie zwykle mówi :/...na profilu podane jakieś pierdoły i informacja ze szuka dziewczyn bi..albo lesbijek :/..skąd on wogóle wziął takie zdjęcia?? ich było z 7!!..jestem zalamana...

Gość pytam booo
ile macie lat?

Gość justysia099
Mam już dziewięć latek i strasznie się nudzę, a pan od informatyki wyszedł właśnie z sali, aby załatwić coś z panią dyrektor.

Gość retertew
ja tez dostaję jakies zaproszenia do jakichs portali typu "hej, tu ania, zajrzyj ... " i to jest spam

Gość justysia099
nie wiem jak ja mam w ogóle zacząć rozmowę bo juz kiedys weszłam na jego pocztę i była mała afera..jesteśmy ze sobą juz bardzo dlugo i planujemy wspólna przyszłość..nie mam pojęcia jak ja bedę mogła normalnie z nim żyć..będę non stop coś podejrzewała..a jak mu o tym powiem to pewnie w końcu zmieni hasło ...matko co za wieczór mnie czeka....:( :( błagam doradzcie coś

Gość fds43
Po co wchodzilas na jego poczte?

Gość justysia099
ja mam 25 lat on 27 ....ale on ma tam założone konto wlaśnie jako ta panienka!!! ..a za beznadziejne podszywy dziekuje..bo naprawde jest mi ciężko..

Gość justysia099
no właśnie po co...zwykłe wscipstwo i ciekawość..może podejrzliwość ..nie wiem... :(

Gość Ple ple ple
A po chuj właziłaś mu na pocztę? To może być spam: wiadomo ile reklam viagry, środków powiększających fiuta i portali z fotkami treści wszelakiej jest w sieci? Mogłaś natknąć się na coś takiego a teraz robisz aferę. Życzę udanej wspólnej przyszłości, już dziś widać, że zapowiada się iście wspaniale ... :-(

Gość justysia099
matko...co Ty mówisz..jaki spam??? on ma tam założone konto!! juz nie moge tego jaśniej napisać :/

to sie powaznie zastanow nad nim...albo ma takie zachcianki sexualne :-0 co nie znaczy ze chce cie puscic kantem ..tylko cieszy go ogladanie takich rzeczy...:-0 Albo faktycznie nie jest godnym zaufania palantek puszczajacym sie z lafiryndami

Gość fds43
no wiec widzisz, weszlas, bo czulas, ze moze cos jest nie tak. I okazalo sie to prawda.

Gość Ple ple ple
Eeee, coś mi się zdaje, że pierdolisz głupoty, jak potłuczona. Facet zakłada sobie profil z sobą jako porozbieraną małolatą o Twoim imieniu? Nawet jeśli to prawda, to przez ileśtam lat połączonych z myśleniem o wspólnej przyszłości nie zauważyłaś, że wiążesz życiowe plany z osobą z poważnym problemem natury psychicznej? Grubymi nićmi szyta ta prowokacja. Ludzie, starajcie się bardziej, kurwa Wasza mać!

Gość justysia099
no właśnie..tylko przychodzi dzisiaj wieczorem..i jak ja mam mu to powiedzieć...chociaż po niektórych komentarzach twierdze że to ja zrobiłam większe świństwo wchodząc mu na poczte i nie wiem czy w ogóle o tym mu mówić...:(

Gość justysia099
Ple ple ple.. wiesz co ..sorry człowieku ale jak Ci sie cos nie podoba.twierdzisz ze to prowokacja..to po jaką cholere tu wchodzisz???..mnie się właśnie zawalilo poczucie bezpieczeństwa i zaufania do mojego faceta, którego strasznie kocham..i nie mam z kim o tym pogadać..i wybacz ale ja prosze o rade a nie o takie beznadziejne pirdolenie..

Gość justysia099
wiem hungerka..dzieki...tam Ci odpisałam..ja bym była spokojniejsza gdyba miał takie konto.ale nie profil jako jakaś laska....i skąd wziął takie zdjęcia?? widze że to naprawde bezndziejny przypadek..skoro ludzie prowokacje węszą :/

Gość dobrze ze zalozyl konto
jako ta malolata a nie jako on. jak konto byloby na niego to raczej szukalby czegos dla siebie, na zywo zeby to skonsumowac byc moze, a tak to pewnie tylko wirtualnie chce sie "zabawiac". pewnie kreca go lesby. ja np. znalazlam w historii w komp. u mojego faceta ze szukal dziewczyn na jakichcs randkach czy cos. tyle, ze on nie ma tam konta. ale siedzi za granica i szukal dziewczyn wlasnie z tego miasta w ktorym siedzi. wiec ciul wie. moze i ma tam konto bo inaczej to po co szulakby akurat z tego samego miasta panienek...

Gość justysia099
no fakt..on zawsze miał fantazje na temat dwóch kobiet...ale czy mu o tym powiedzieć ??? bo jak do tej pory to praktycznie same potepienie:/..i naprawde się nad tym zastanawiam, czy tego po prostu nie zostawić..

Gość justysia099
Bożesztymój! Jestem tak niepociumana, że traktuję kiepskie internetowe forum jak wyrocznię. Ludzie poratujcie: powiedzieć mu czy nie? Bo ta krytyka i potępienie zupełnie rozbiły mnie wewnętrznie.

Gość justysia099
ehh...naprawde trzeba być ostro porąbanym żeby sie chciało takie podszywy robić..ja tylko prosiłam o rade a nie o sarkazm..no ale nic..a jeżeli to taki kiepskie forum to po grzyba tu siedzieć?? ..no comment.

Gość szczyt..sfrustrowani ludzie..

Gość zuzia2882
Ja bym chyba mu powiedziała. Nie moglabym życ w niewiedzy i męczeniu się.

Gość _Wredniak_
Justysia to forumowa ściemniara - to jest jej kolejna prowokacja. Biedaczka musi ciągle zmieniać swoje nicki, ale wyczuć ją można od razu. :P

Gość JA popieram
WREDNIAKA!

Gość asedfghjyg
ciesz się że podał się jako laska czyli tylko go ciekawość zjadła i facet fantazjuje przecież nie umówi się z żadną bo wtedy sprawa się rypnie że on to on to nie żadna tragedia - załóż sobie też tam profil i mu powiedz że go masz bo byłaś ciekawa kto tam siedzi dla jaj i śmiej się z tych ludzi zobaczysz zawstydzi się i przestanie

Gość ANKA2800001110
przestań sie tym przejmowac, to tylko facet, czasami robią tak z ciekawości, ale zapewniam cie ze nic złego nie miał na myśli.Popatrzył sobie i to wszystko.wyluzuj