Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola-coca

Rogowacenie Mieszkowe Okołomieszkowe

Polecane posty

Gość oluniaaaaoo
podpisuje sie pod pania u gory, mnie tez to bardzo interesuje czy mozna temu zapobiec jesli chodzi o dzieci, bardzo bym nie chciala zeby moja corka tez miala to cos a, wydaje mnie sie ze bedzie bo zobaczylam dzis na jej lydkach i przed ramionach male krostki i boje sie ze ma to po mamusi. A jezeli wyszloby ze to jednak to, to jak to sie leczy u dzieci????

Gość oluniaaaaoo
I jak tam po wizycie u dermatologa z synkiem??? Cos poradzil???

Gość 23konasinski
Marku zastanawiasz sie nad kupnem specyfików zdrowotnych www.vitamarket.pl

Gość Dominika21wawa
Przedwczoraj to cholerstwo mi się zrobiło i się rozprzestrzenia, he a już się łudziłam, że to tylko na coś alergia, ale niee to tylko kilka lat masakry

Gość gość
Słyszałam, że mikrodermabrazja również nadaje się do leczenia zrogowaconego naskórka. Byłam, sprawdziłam i potwierdzam. Super zabieg, ale też trafiłam na bardzo ekstra klinikę (Derma-Clinic), dzięki której w miły sposób pozbyłam się problemu :)

Gość gość
Też mam z tym problem, dermatolog zalecił odpowiednią dietę bogatą w witaminy A i E oraz w kwasy omega. Polecił mi też krem do pielęgnacji z mocznikiem, ponieważ mocznik dobrze nawilza i zmiękcza skórę. W aptece kupiłam krem Linourea za jakieś 7 zł, jak na razie daje radę i jestem zadowolona :)