Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelka

historia która odmieniła moje zycie - przyjaciele - dlaczego tak rania ?

Polecane posty

Gość dzelka

witam was drogie panie :) pogoda dzis sliczna a ja smuta :( zaraz dowiecie sie czemu płacze :( wiec tak poznałam niedawno wspaniałych przyjaciół oni sa naprawde super nigdy w zyciu nie poznałam tak cudnych przyjaciół ( do czasu ) w grupie moich przyjaciół jest 2 chłopaków ( cudnych) chociaz 1 chłopak podoba mi sie bardziej i kocham go całym sercem a ten 2 hmm tez jest super ale nie kocham go tak bardzo jak tego 1 chłopaka... no wiec wczoraj nie wiem co sie stało !! to było okropne :( poprosiłam ich aby na mnie poczekali bo ide na 15 minut do domu a oni nie poczekali bo mówili ze ja nie jestem królowa a oni moimi pieskami ok nic sie nie stało doszłam potem do nich sama..poszłam w umówione z nimi miejsce gdy juz tam byłam było z nimi strasznie nudno !! a to do nich nie podobne poniewaz oni sa jak banda dobrego humoru :P:P hehe :) po 10 mint postanowiłam pójsc do domu bo wiedziałam ze cos im nie pasuje i chyba juz mnie nie lubia miałam racje.. :( gdy poszłam posiedziec na ławce z moja przyjaciółka ( akurat ja tam spotkałam ) gadalismy o moich nowych poznanych przyjaciół ona mówiła ze oni mnie strasznie obgaduja gdy mnie znimi nie ma a ja jej powiedziałam ze oni równiez ja obgadauja ( bo to prawda) a potem zobaczylismy jak ida w nasza strone gdy do nas przyszli zaczeli mnie wyzywac !!! od dziwek szmat i nie miłych słow :( nawer ten chłopak którego kocham sie z tego smiał :( ja nie moge w to uwierzyc poszłam do domu popłakana bo chłoapk którego bardzoooo kocham sie ze mnie smiał i mnie wyzywał !!! :(:(:(:(:( a jeszcze niedawno chciał ze mna chodzic i mówił ze mnie kocha przytulał mnie itp. :( czy jest na to jakas rada ? ja chce do nich wrócic i chce sie z nimi pogodzic !!! i chce aby ten 1 ukochany chłopak sie we mnie znowu zakochał i zeby bylo tak jak dawniej :( co mam zrobic ? jak sie zachowac ? dodam ze mam 13 tak :( nie mam juz na to siły :( jak mozecie to odpiszcie jak najszybciej aha przepraszam za błedy :P

Gość dzelka
tam miało byc " 13 lat "a nie " 13 tak" :P:P:P xD xD xD

tak sadzilam ze jestes mloda. 13 lat, to tlumaczy ten problem. coz kazdy wiek ma na swoja miare problemy ;] a za kilka dobrych lat bedziesz sie z tego smiala. coz napisze raz i musisz to zrozumiec: nie nadskakuj im, nie biegaj za nimi, nie ma sensu. Oni nie rozumieja co to przyjazn bawia sie czyims kosztem bo sa mlodzi. miej ta jedna kolezanke i pogodz sie z tym ze nie bedzie juz tak, jak kiedys, wszystko sie kiedys zmienia. musisz sie ztym pogodzic ze to jeszcze gowniarze. a slowo przyjazn ma o wiele wieksze znaczenie, kiedys to zrozumiesz. nie mozesz kazdego nazywac swoim przyjacielem. przyjaciol poznaje sie przez lata, jak sie zachowuja w danych sytuacjach, kiedy masz problem itd. poprostu olej ich.

Gość dzelka
to nie takie łatwe tak po prostu ich olac :( oni byli całym moim zyciem :( nigdy sie ztym nie pogodze i bede do tego zawsze wracac i wmawiac sobie ze to była moja wina :( to prawda... po co ja sie zakochałam :( głupia ze mnie dziewczyna :(

zadne prowo. jak mialam 13 lat tez miala takie problemy mimo ze teraz mam 20 to dobrze to pamietam;] sluchaj to nic nie poradziwsz pocierpisz i juz. przeciez nie mozesz sie ponizac przed nimi i za nimi biegac ;/