Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery łąjdak

zdradzilem żone i mam z tym problem

Polecane posty

Gość szczery łąjdak

Jak w tytule - zdradzilem zone. Przyznalem sie szczerze do tego ( dla zony szczerosc jest najwazniejsza , bardzo czesto o tym mowi ) , nic nie ukrywam , odpowiadam grzecznie na prawie wszystkie pytania. Pytan jest coraz wiecej , trwa to juz 3 miesiace a cel tych rozmow jest dla mnie niejasny. Gwożdzim do mojej trumny byla prezerwatywa, ktorą zona znalazla w moim portfelu oraz smsy , ktore odczytala w moim telefonie. W trakcie dyskusji poruszylem dawną sprawe , o ktorej nie mowilem nigdy - gdyz w koncu popadla w zapomnienie... otoz 12 lat temu ja znalazlem prezerwatywe w torebce zony i to nawet nie z wlasnej woli , gdyz poprosila mnie abym cos jej podal z torebki. Nie powiedzialem wtedy NIC , mielismy 12 corke - gdybym rozpetal wtedy awanture , dziecko zostaloby w to wciagniete , jak to zazwyczaj bywa, chcialem tego uniknąć. Gdy teraz opowiedzialem zonie o tym przypadku otrzymalem kolejno trzy interpretacje : 1. zmyslilem to dla wlasnej potrzeby, 2.byc moze prezerwatywa byla ale ona nie pamieta i ostatnia : 3. nie mam zadnych dowodow na nic i trzeba bylo wtedy powiedziec. Zastanawiam sie czy wtedy postąpilem slusznie. Czy kobieta z prezerwatywą w torebce bylaby w stanie powiedziec prawde , skoro nie mamy swiadkow ani innych dowodow , nawet jesli bardzo kocha szczerosc ? Czy panie , które tutaj wypowiadają sie szczerze na rozne tematy znają takie przypadki a moze same to przeżyly ? Jak powinien zachowac sie normalny mezczyzna w takim przypadku jak moj i jak postepują w rzeczywistosci ? Skutki mojego zaniechania 12 lat temu są nieodwracalne , nie mam dowodów ...

po pierwsze.. \"Gwożdzim do mojej trumny byla prezerwatywa, ktorą zona znalazla w moim portfelu oraz smsy , ktore odczytala w moim telefonie. \" czyli to nie był jednorazowy numerek tylko romans a Ty piszesz \"zdradziłem\" jakby to było raz i jakbyś tak bardzo żałował.. :o trzeba było te 12 lat temu zapytać co to ma znaczyć a teraz nie robić z siebie wielce pokrzywdzonego

no proszęęęęę cięęęę - ja noszę prezerwatywy w każdej torebce a jakoś nigdy nie zdradziłam swojego męża :p

Gość szczery łąjdak
do "nie wiem" - jezdzisz na delegacje z takim zaopatrzeniem ?

Gość szczery łąjdak
do "brunette " nie jestem skrzywdzony , tylko bardzo zdziwiony jednostronnym pojmowaniem szczerosci. To byl rzeczywiscie romans , czy ma inną wage niz jednorazowy skok ? zdrada to zdrada

zdrada to zdrada ale nie pisz "zdradziłem" tylko "zdradzałem" bo zdradzić można raz np pod wpływem alkoholu, emocji czy czegokolwiek.. jednorazowy wyskok i przyznanie się a nie pieprzenie się na boku z inną przez długi okres to co innego... :o w pierwszym przypadku po prostu się zdarzyło raz a w drugim posuwasz na boku inną a koszule do prasowania podsuwasz żonie... nie widzisz różnicy? odrobinę szacunku do kobiety której ślubowałeś mógłbyś mieć... chociaż jak dla mnie zdrada jest w mniejszym stopniu brakiem szacunku dla drugiej osoby, a w większym do samego siebie

Gość szczery łąjdak
Brunetko mila , za moje zdrady wlasnie jestem intensywnie karany , wiec mniejsza o definicje , szacuki itp. Wszystko to juz wiem a moje pytanie dotyczylo czegos zupelnie innego :) Prosze nie rozmydlac tematu

Gość szczery łąjdak
a koszule sam prasuje :)

Gość 75 F
Za cholerę nie rozumiem o co Ci chodzi :o Nawet jeśli Cię zona zdradziła 12 lat temu, to jaki to ma zwiazek z obecną sytuacja? :o

Moim zdaniem traktujesz prezerwatywę znalezioną 12 lat temu jak weksel na swoją niewierność. Nie tędy droga. Co do romansu. Jest dla kobierty 100 razy trudniejszy do przezycia niż jednorazowy skok w bok

Gość ktosikowy
nie zgadzam sie z tym. Czy kobieta czy facet podejście do zdrady to kwestia charakteru a nie że kobieta inaczej traktuje seks niż meżczyzna.

Gość szczery łąjdak
fajnie ze odpowiadacie na moj temat. Lecz mnie interesuje problem szczerosci. Zona uwielbia szczerosc , najbardziej gdy ja mam obowiazek byc szczery . Sprawa z przeszlosci jest juz nieistotna , zapomniana , nie ma znaczenia. Jaka wiec jest przeszkoda aby powiedziec o niej szczerze ? :) Nie mowic : zmyslasz , nie pamietam , nie masz dowodow ...

Gość annnna33333
Ojej wielkie rzeczy. Żona i tak ma wszystko a te kochanki sa najbardziej pokrzywdzone i upokorzone w tym wszystkim. Ja zdradziłam mojego faceta ze 3 razy z byłym i nigdy przenigdy bym sie nie przyznała. Po co? To nic nie zmieni, po co komus robić przykrość. On nic nie wie i jest szczęśliwy.

Gość właśnietak
Dlaczego pomija się tą kochankę. Anna ma rację.Przecież to też człowiek i ma jakieś uczucia i może ona cierpi bo liczyła na więcej a fecet tylko ją przeleciał i wrócił do zony. To okrutne.

Jeśli sprawa zdrady żony jest już nieistotna to po co tak bardzo chcesz znać prawdę? :D Ach, ta męska logika :D Trzeba było 12 lat temu przeprowadzać śledztwo, a nie teraz, kiedy sam zostałeś przyłapany na zdradzie odbijać piłeczkę na stronę żony :o Żałosne :o

Gość zacha
bo moze Twoja zoma mie zdradzila...i mie chce Ci teraz w tej sytuacji wszystkiego tlumaczyc bo zwyczajmie mie ma ma to sily. Poza tym to wyglada jakbys chcial odwrocic uwage od swoijej zdrady. A moze zyjac przeszloscia i mie mogac wybaczyc zomie dommiemamej zdrady sam zdradziles...

Gość ktosikowy
Wyciąga by mnie argumenty na żonę i usprawiedliwić siebie. bo przecież ona też to zrobiła.

Gość zdesperowanaaaaa
Nawet jeśli żona lubi szczerość to o zdadzie sie NIE MÓWI !!!!!!!

ząb za ząb to bardzo skuteczna metoda, żona zdradziła mnie podczas delegacji z osobą ktorej nie znała, nie wytrzymała wygadała się, mi wypadł na dziwki pomógł z tym sobie poradzić.