Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzindzer

Czy to moze być oznaką zbiżającego porodu???

Polecane posty

Dzisiaj w nocy strasznie ciekło mi mleko z piersi, miałam wielką morą plamę na koszuli, nigdy wczesniej w takiej ilości sie to nie zdarzało:( co najwyżej kilka kropelek. termin mam na 12 maja czy to moze byc znak ze urodze wczesniej??czy któraś z Was tak miała??

wg mnie wszystko mozliwe, chociaz ze mnie cieklo pol ciazy do 12-tego jeszcze troszke :)

to całe szczeście,bo jeszcze psychicznie nie jestem gotowa ;) tylko czy to normalne zeby jeszcze przed urodzeniem miec tyle tego pokarmu???

normalne :) ja w 1 ciazy tez tak mialam, od 14 tyg sie zaczelo-najpierw leciala gesta siara a pozniej bardziej plynna a teraz nie mam nic (24 tydzien) ani kropelki zycze lekkiego porodu :)

Dzindzer - jest to calkiem mozliwe!SPOKOJNIE bo zanim urodzisz w depreche popadniesz;)

mozliwe..jesli chodzi o ten pokarm...i powinnas sie bardzo cieszyc, bo przynajmniej z tym nie bedziesz miala problemu....ja mialam na odwrot....i to byl problem....wszystko ureguluje sie w pierwszytsch tygodniach po porodzie....twoj organizm bedzie produkowal tykle mleka..ile bedzie baby potrzebowac;)

dzięki :) strasznie sie boje tego porodu i już troche panikuje, każde zakłucie w brzuchu sprawia ze już mi sie wydaje ze coś sie zaczyna :P ale na szczęscie uspokoiłyście mnie ze ten pokarm nie musi być oznaka porodu