Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniak 85

Dramat ! Mam skąpą dziewczynę....

Polecane posty

Gość Poznaniak 85

czy ona się zmieni czy lepiej sobie odpuścić gdy jesteśmy tylko rok ze sobą ?

Gość dejot
zmienić to się może zmieni ale na gorsze...poczytaj te ich pisemka...tam wciskają im do głowy, że facet jest od płacenia za wszystko

Gość callinka
co to znaczy skąpą? że ma skąpą wydzielinę w pochwie?

Gość Poznaniak 85
swoje pieniądze wydaje tylko ona siebie, za wszystkie wyjścia ja płace itd

Gość Poznaniak 85
tyle samo co ja ..........23 oboje pracujemy i studiujemy dziennie.....

Gość dejot
to przez jakiś czas nigdzie nie wychodzcie...zapraszaj ją do siebie, albo idź do niej...na pytanie czemu nie wychodzicie powiedz ze nie amsz pieniedzy proste

Gość Poznaniak 85
wole Poznań :)............ale to dramat, że muszę jakoś upominać się, bo przecież na kasie nie śpie...efekt jest taki, że ona wygląda coraz lepiej, coraz lepsze ciuchy, kosmetyki , telefony a ja w dziada się zamieniam bo po porstu mnie nie stać...

Gość Ju...
Pfff, a na co niby facet może pragnąć wydawać pieniądze, jeśli nie na kobietę? To Ty jesteś skąpy. Węża trzyma się w nogawce, a nie w kieszeni:P

Gość _Wredniak_
Masz skąpo odzianą dziewczynę? Fajnie!

Gość a kto ci każe stawiać
żeby ktoś mógł brać ktoś musi dawać. Powiedzenie: nie stać mnie w tej chwili na finansowanie wszystkich wyjść załatwia sprawę. Albo panienka cię rzuci :D, albo zrozumie.

konkretna rozmowa albo cykl rozmów załatwia sprawę podstawowego podzailu kosztów np. wspolnych wyjść. A jak nie, to znaczy, że normalnie chce cię wycisnąć z kasy, a to co wydaje na siebie - to inwestycja dla przyszłego, takiego z ktorym już bedzie na stałe. Pomyśl, czy tak nie jest.

Gość jakby mi facet
kazal placic za siebie to bylaby to ostatnia randka. Tak juz jest na tym swiecie ze facet placi za kobiete. Oczywiscie ona sie odwdziecza na rozne sposoby ale wszelkie wyjazdy, wypady we dwoje placi facet. tak bylo, jest i bedzie. Moim zdaniem to ty jestes skąpy bo myslisz tylko o sobie. Dziewczyna sie ladnie ubiera jak zauwazyles, dba o siebie i na to idzie jej kasa. Jakby nie dbala pewnie bys nie zwrocil na nia uwagi wiec daruj sobie dalej ty pusty ziemniaczany ( poznaniak :-o ) golasie :classic_cool:

to ona go kopnie w dupe jak nie b edzie jej sponsorowal kolacyjek i wypadow hehehe w poznaniu sa niezle suczki

Gość american pi

Gość american pie
taka laske to sam bym kopnal w dupe haha

Gość a kto ci każe stawiać
do jakby mi facet: a nie zauważyłaś panienko, że skoro chłopak ma 23 lata i jest na dziennych to najprawdopodobniej kasę na sponsorowanie dupodajki wyciąga od rodziców?

Gość Ju...
To by Ci noga uschła w nagrodę:)

"Tak juz jest na tym swiecie ze facet placi za kobiete. " Wiesz jak sie nazywa facet, który ZAWSZE płaci za kobietę? :) :) :) :) Zgadłaś :) Gentelman-idiota. Albo klient przybytku, gdzie płaci się za kobiety. Większość facetow jednak takie kobiety omija:) A stereotypy: Kobieta pozwala na seks facetowi. Facet pomaga kobiecie w jej obowiazkach domowych, itp. to kretynizmy rodem z pisemek dla gospodyń domowych albo kolorowych magazynów dla panów. Wszystko się robi wspólnie, płaci także. A jak to zorganizować, to już sprawa dojrzałości partnerów. Czasem piorunująco na faceta zadziała wypad wymyślony, zorganizowany niespodziewanie i zapłacony przez partnerkę. Opłaci sie jej to dziesięcioktotnie. chyba, ze facet jest dupkiem.

Gość Ju...
Taa, i to jej wina, że on za nią płaci, tak? Sponsorowanie wyjść to przywilej, nie obowiązek. Sama chętnie stawiam (b.s.) kolegom, jeśli mam ochotę no i pieniądze, rzecz jasna, przy sobie.:P A Autot to widocznie ciaptak i milczeniem przyzwala na sytuację, która mu nie odpowiada. Bądźże facetem i powiedz jej, że Ci to nie pasuje, a nie żalisz się na kobiecym forum!

Gość Poznaniak 85
ale czy to jest normalne aby w związku czyiś poziom materialny musiał spaść ? Wstyd bym musiał się prosiuć bo jej to do głowy nie przychodzi........Może jak poczuje, że ma konkurencje to jej się oczy otworzą...

Gość bezbożny Roman
rozpuściłeś ja jak dziadowski bicz...życzę powodzenia bo przed zmianą korzystej dal niej sytuacji będzie się bronić rękami i nogami :D

Gość
Wykorzystuje Cię, i jak ktoś powiedział budujesz szczęście innego typa.

Gość dejot
Frajer płaci i taka jest prawda.........Prawdziwy facet nie musi kupować towarzystwa kobiet , bo ma je za darmo !

Gość wiosenna rosa
No niestety tak jest że faceci płacą na randkach, kino, wyjazdy. Inna sprawa że wy jeszcze jesteście bardzo młodzi więc po prostu czasami możesz jej powedzieć, że kasa ci sie skończyła i idziecie na spacer albo odwiedzacie sie u siebie w domu.

masakra!! w zyciu nie pozwolilabym na to, zeby moj facet za wzystko placil... trzeba sie dzielic wszystkim- nawet kosztami.... pmuisz jej to normalnie powiedziec, a jesli jej chodzi tylko o kase i wykorzystywanie Ciebie, to trudno ;p bedzie inna :p P.S. Poznan to fajne miasto, i nie tylko suczki w nim mieszkaja :classic_cool:

Gość dejot
nie tak jest tylko tak sobie wymyśliłyście....po co wam było równouprawnienie ? Kase zarabiacie w 90% taką samą ale przywileje nadal wam się marzą .............hipokrytki