Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oioj

ile na osobe kosztowalo Was wesele?

Polecane posty

Gość oioj

z jedzeniem i obsluga?

Gość a mnie bedzie
kosztowac ok. 220 zl cena w restauracji z alkoholem, napojami, ciastami, tortem i obiadam i 3 cieplymi kolacjami

Gość Słonko_26
75 PLN/osoba - w cenę wliczone wszystko prócz alkoholu. Nawet owoce, ciasto, tort!!!

Gość szukajaca prawdziwej drogi
u mnie menu najtansze kosztuje 85 zł od osoby z ciastem i owocami napojami, miasto 30 tys

Gość fanka anka
w pcimiu nie mieszkam, ode mnie jest ok 120 osob, nie moja wina ze moi rodzice maaj taka duza rodzine, zreszta nei ?Twoja sprawa, Ty dejzi jestes szurnieta i to zdrowo

Gość fanka anka
dejzi zazdroscisz wesela na 250 osób? chyba tak bo do ciebie nikt nie bedzie chcial przyjsc

Wałbrzych, między 130-150 zł zależy od rodzaju menu / to cena bez ciast, napojów i alkoholi.... tanio nie jest niestety/

Gość ok 100zl
ze wszystkim juz i to w duzym miescie ;) Ale wszystko wlasnej roboty...

Dejzi nie bierzesz pod uwage tego ze na wsiach często ludzie zakładaja duzo większe rodziny że tak to ujme ;D wiec i rodziny do zapraszania wiecej ....

Gość 135
w tym 5 ciepłych posiłków, przystawki, ciasta, kwiaty w wazonach. sami mamy kupić wódkę, tort, owoce i napoje.

Gość fanka anka
dejzi a nei wpadłas na to ze jak to mowisz na wsi ludzie misli kiedys po kilkoro dzieci i np moja mam ma 5 siostr kaza na tez dzieci ogołniejest na 15 wnukow wiekszosc z osobami towarzyszacymi, podobnie od strony taty, plus strona meza, sasiedzi, znajomi

Gość bleaaach
inteligencji nie mierzy się ilością dzieci....ale widocznie tego w wielkomiejskich skzolach nie nauczyli;]

Gość fanka anka
wiesz 50 lat temu malo kto mial po jednym dziecku, zreszta jakby wszyscy mieli po jednym dziekju bo bysmy wygineli kochaan dejzi, kazdy ma tyle dzieci ile chce, chociaz niektorzy powinni miec mniej mowie o Twoich rodzicach, Ty lepiej zebys nie miaal wcale

Gość fanka anka
niektorzy za biedni emocjonalnie, przyklad kolezanka wyzej

gdzie wy robicie te wesela, ze tak tanio Wam wychodza?My robimy pod warszawa i placimy 3 stowy za osobe :/

Gość ok 100zl
bo moze w restauracji robicie...?? Gdzie jest wszystko robione. A my wszystko sami. Znaczy kucharka jest - ale zarcie sie kupuje i ona z tego robi. Duuuuzo taniej tak wychodzi ;)

Gość ok 100zl
dlatego pisze, ze "ok 100zl" to dokladnie to nie wiem - nie placilismy za osobe ;)

Gość Białystok 2007
112 zł od sooby w restauracji w tym duzo jedzenia tort owoce, poprawiny!!! ( tylko alkohol swój) ale teraz cena wzrosła, w tym roku to juz ok 130 zł za osobe

Gość pytamipytam
boze 3 stowy pierwszy raz slysze dziewczyno gdzie ty sie chowasz ze nie wiesz ile biora od osoby min.150-160zl najwiecej a nie tyle :(

Gość 150
bez ciasta ,bez alkoholu i bez napojów.5 lat temu.

my mieliśmy firme co nas nic nie obchodziło tylko musielismy miec swoja wódke i na osobe wychodzilo do 80 zl ale w tym dania były co 3 godz bo kazdy sobie moze pomyslec ze jak 80 zł na osobe to jest 1-2 dania gorącei kiepsekie wesele i za dwa dni biora 30-40 zł wiecej na wesele.Ale naprawde sa świetni i maja w tym swoje kelnerki.Naprawde POLECAM

u mnie bedzie pewnie 170-180 a jak dowalą w 2009 podwyżki to nie daj Boże bedzie 200 :/ to jest niestety minus robienia w obleganym Hotelu. Miasto - chyba 90 tyś moze mniej. Czasami żałuje że nie robie na wsi:)