Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chodzik.....NIE

Uniwersalna budka do wózka

Polecane posty

Gość Chodzik.....NIE

Czy mozna takową kupić.Chodzi mi o zwykłą budke do wózka spacerowego.....

wiesz kiedyś były na allegro, musiałabys poszukać. To wystawał producent - budki były przeznaczone chyba do wózków parasolek- sama kiedys szukałam

Gość Chodzik.....NIE
No własnie nic niema a słyszałam ,że takie m mozna kupić.W necie zero info.....

Gość zobacz na najbliższym tobie
bazarze, rynku czy jak się to zwie u ciebie. Kiedyś jak kupowałam spacerówkę to takie uniwersalne widziałam i niczym się one od tej przypiętej do naszego wózka nie różniła

http://www.allegro.pl/item354924470_budka_i_folia_do_wozka_vit_bebe_confort_nowa_.html http://www.allegro.pl/item355722548_oryginalna_budka_do_wozka_chicco.html może z marki nie są uniwersalne, ale będą pasować do i innych spacerówek! wiem, bo użytkowałam/uję wózki tych marek i budki są standardowe, dają się przypinać wymiennie i do innych wózków też ;)

Gość Chodzik.....NIE
No właśnie bebe confort nie ma uniwersalnej budki do spacerówki bo posiadam taki wózek.Potrzebuje uniwersalnej mocowanej na rurke a dokładnie na wózek peg perego .Nie kupie oryginalnej(chociaz tej tez nie mgłam znaleść) bo jest za droga a wózek tylko do jazdy na zakupy i szybkie wypady więc szkoda mi wydac na droga budke

Gość Chodzik.....NIE
ja potrzebuje budke a nie zestaw jednoczęściowy....................

Gość zobacz na najbliższym tobie
a jak ci tak strasznie zależy to odepnę od swojej spacerówki i ci sprzedam i taj jej nie używam

Gość Chodzik.....NIE
No super dziewczyny,troche sie rozkreciło.Dzieki wam serdeczne,ta tako chyba przypnie sie do wszystkiego,a co do tej z gwiazdkami to szkoda,że nie widac jak sie mocuje.Co do bebe confort to ja mam w budce taki dzyndzel który wsuwa sie w dziurkę....:D i za chiny nie dopadujesz do innego stelarza....

Gość szukam budki
Temat stary ale właśnie szukam uniwersalnej budki do wózka. Może ktoś ma i nie potrzebuje ? Albo ktoś może wie gdzie taką kupić?