Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White Shadow

Jestem zakochaną idiotką

Polecane posty

Dałam mu drugą szansę,a on ją zmarnował,odsunął się,nawet nie stara się kłamać,że mu zależy,kompletnie go nie obchodzę... Tak jestem kretynką :(

Gość no to masz nauczkę
czas zmądrzeć i poszukać sobie normalnego faceta. Zobaczysz jak mu warz opadnie jak zobaczy Cię radosną, uśmiechniętą i szczęśliwą -bezcenne :))

Gość no to masz nauczkę
*wara

Tak bardzo bym chciała,ale boję się,że nie będę umiała go zostawić,nie umiałam zapomnieć przez 7 m-cy. Boże,ja jestem od niego uzależniona!

Gość siedem miesięcy
to jednak nie ciąża :P daruj !

Gość siedem miesięcy
nie zrozumiałaś :P ja piszę o tym,że to krótki czas, nawet w ciąży jest się 9 miesięcy. rozpaczasz co najmniej jakby ci ktoś umarł :P żyj dalej dziewczyno i nie łkaj za facetem, który cię nie chciał bez względu na to, ile to trwało. ty nie jesteś zakochana bo to po prostu niemożliwe, ty sobie roisz, że jesteś :P

Gość siedem miesięcy
skoro tak myślisz, to bądź sobie dalej z tymi myślami. mnie szkoda czasu dla kogoś, kto nie pojmuje swojej głupoty. odrzucił cię dwa razy w ciągu 7 miesięcy, a ty wzdychasz do niego, i nazywasz to miłością ? rób co chcesz, i nie zawracaj dupy komukolwiek.

Nie chcesz odpowiadać na to co piszę to tego nie rób! Te tematu są właśnie po to,by się wyżalić,najwyraźniej tego nie rozumiesz :o

"Tragedie zdarzają się wszędzie. Możemy doszukiwać się przyczyn, winić innych, wyobrażać sobie jak odmienne byłoby bez nich nasze życie. Ale wszystko to nie ma znaczenia, zdarzyły się i koniec. Musimy zapomnieć o strachu, jaki wywołały, i rozpocząć odbudowę.” „Bez względu na to, jak bardzo rozgrzany jest niedopałek, wyjęty z ognia, szybko gaśnie. Bez względu na to, jak bardzo mądry może być człowiek, będąc daleko od swoich bliskich, nigdy nie zdoła zachować swojego ciepła i płomienia swojej miłości.” „Każdy umie cierpieć — to ludziom przychodzi najłatwiej — najtrudniejszą i najambitniejszą rzeczą w życiu jest osiągnąć szczęcie.” „Przeczucia są nagłym skokiem duszy w ów kosmiczny nurt życia, w głębi którego dzieje wszystkich ludzi splatają się w jedno. I można tam dojrzeć wszystko, gdyż wszystko jest tam zapisane.” „Świat można oglądać oczami nieszczęsnej ofiary kradzieży, bądź śmiałka wyruszającego na poszukiwanie skarbu.” „Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.”

Gość siedem miesięcy
ja ci odpowiedziałam z dużym zaangażowaniem. wyżaliłaś się, a teraz czas żebyś sama wyciągnęła odpowiednie wnioski, albo pchała się dalej tam, gdzie cię nie chcą :P

Gość takatamtaka
Czy prosił Cie o drugą szansę? Nie rozumiem

Gość myślenie nie boli
potraktuj to jak nałóg poboli i przejdzie innej drogi nie ma mówisz sobie koniec i nie wracasz do tego!!! nigdy!!!! wywalasz wszystkie przedmioty które się z nim kojarzą kasujesz numery i do widzenia żegnam cię .....

Gość ciekawe111
ciekawe ile masz lat idiotko ;-))

A czy wiek zawsze musi być tak istotny? :o Mam 23 lata. Tym razem musi się udać wyrzucić go z pamięci,nie będę już taka głupia,nie pozwolę żeby mi się żalił,nie polecę mu z pomocą kiedy tylko kiwnie palcem. Jejku,jak ja się przy nim zeszmaciłam :(

miłość złe humory ma pije pali w karty gra... głowa do góry jutro zza rogu wyjdzie ktos taki , ze majtki ci same opadną z wrażenia.....

Bardzo miły blondynie,ja mam dobre gumki w majtkach,więc nie sądzę żeby spadły :D W każdym razie dziękuję,poprawiłeś mi trochę humor :)