Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Focuska....

Focus Park w Bydgoszczy. Jak wrażenia??

Polecane posty

Gość Focuska....

jak wyżej :P

Gość Focuska....
Jak dla mnie zbyt skomplikowany :P Mozan sie zgubić :D ale rzeczywiscie z zewnątrz zajebiscie wyglada. I w srodku tez super. Ale trezba miec caly dzien zeby go obejść :D:D

Ogromny - fakt :) Ale, to w zasadzie skumulowanie wszystkich bardziej znanych firm w jednym miejscu :)

Gość Focuska....
Straaaasznie nogi potem bolą :D ale musialam po prostu tam jechac i prezyc to wszystko na własneej skórze :P:P

cholernie wielki, oczywiście nie wszystkie są tam sklepy-brakuje jeszcze Kappahl i BATA... mogłoby być więcej miejsca dla ławeczek dookoła .. byłam z moją siostrą i jeszcze nie wszystko widziałyśmy, fajny jest ten sklep ZARA;)

Gość opwaFJ
mi sie podoba super pharm, apteka i drogeria w 1 miejscu:) i leza probki ktore mozna sobie brac:) a w douglasie probki perfum rozdawali:)

Gość lu_netkaaaaaaaa
jakie masz plany na weekend wielbiciel?

Gość Focuska....
a tak swoją drogą zeby cos tak zjesc to trzeba np. pół godziny stać w kolejce w balbeeku :P i tu focus ma minus :D ale jest duzo drogerii, i duz nowych sklepów :P

Gość Focuska....
hehe przyjemnościa jest też oglądanie i przymierzanie :P ale wiadomo ze kupować jeszcze fajniej :D

Jeszcze nie byłam i jakoś się nie garnę do tego. Nie lubię tłumów, a poza tym na nic mnie nie stać. Jak tak chodzę sobie po sklepach bez kasy i oglądam super ciuchy, to mnie szlag trafia, że nic nie mogę kupić 😭 ;)

Gość trzeba bylo sie uczyc
a nie wagarowac:o

Gość miuś miuś
No co ty, Baśka! A ile dostałaś za tę reklamę z ketopromem?

Gość taka z Bydgoszczy
Fajnie, ze w koncu w Bydgoszczy jest ZARA, Mango, Duka, itd. Galeria Pomorska to teraz w dupe dostanie (znajomi pojechali w sobote do Sowy do Galerii to w ogole ludzi nie bylo, hehe). Sam Focus nie jest znowu taki ogromny, pewnie, ze najwiekszy w BZG, ale bez przesady. Jak dla mnie to architekci mogli sie bardziej postarac, ale nie jest zle.

Gość koleżanka75
a gdzie dokładnie to jest? nie jestem z Bydgoszczy, ale chyba się wybiorę...

Gość taka z Bydgoszczy
po drugiej stronie dworca PKS na Jagiellonskiej (tam gdzie kiedys byla rzeźnia ;O

Gość kolejny durny sklep
dla durnych bab wydających ciężko zarobione pieniądze męża i mających orgazm na samą myśl o zakupach.

Gość taka z Bydgoszczy
http://www.focuspark-bydgoszcz.pl/ Nie mam męża, wydaje pieniądzie, ktore sama zarobiam. :) Pozdrawiam zlosliwego przedmowce, ktorego nie stac na zakupy i jedyn spokojem na poprawe jego humoru jest obrazanie innych. :O Milego dnia

Gość taka z Bydgoszczy
*sposobem

Gość kolejny durny sklep
wyjątek potwierdzajacy regułę

Dlaczego kolejny durny sklep? Sklepy są dla ludzi! Są ludzie, którzy zaopatrują się w osiedlowych sklepikach, a są ludzie, którzy lubią mieć wybór. To, że jest tam 170 sklepów nie oznacza, że wydam tam całą wypłatę. Można oglądać, porównywać ceny, przymierzać, a nie od razu wchodzić, kupować i wracać do domu z pustym portfelem. Lubię duże centra handlowe, bo w jednym miejscu mogę iść do kina, zjeść obiad, zrobić zakupy i jeszcze zrealizować recepty.

Gość myverick
i jeszcze zdradzić męża by się przydało co ? żeby czasu nie tracić.

Gość majaaaaaaaaaa
a mi sie podoba i zgadzam sie ze nie trzba stracic całej wypłaty, bedąc w tak duzym sklepie.