Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefgah

Jest tu ktoś....

Polecane posty

Gość ja biore slub w tym roku
a mam 29 lat. jak mialam 20 czy 22 to chciałam sie bawić, szalec... nie chciałam nawet chłopaka tak na powaznie. jak jakis za dlugo sie krecil przy mnie, chciał czegos wiecej to zrywałam z nim kontakt całkiem. nie wiem... jakos bałam sie tak powazniejszego zwiazku. a o slubie nawet nie byloby mowy! za to teraz w wieku 29 lat czuje sie troche za staro. uwazam, ze jak dla mnie najlepszy wiek na zamazpojsci bylby 26 lat. wtedy sie wyszalalam, mialam juz obecnego faceta... no ale tak zeszlo, zwlekalismy i dopiero teraz slub. w ciazy nie jestem. podziwiam was ze w wieku 20 czy 22 lat chcecie slubu. ale kazdy ma inaczej. moja kolezanka np. od konca liceum az do tej pory (ma 30 lat) zabezpieczala sie przed ciaza, plastry, tabletki itp. mimo, ze juz 7 lat jest z 1 facetem ktory od roku jest jej mezem. nie chcieli dziecka przed slubem. zaczeli sie starac okolo rok temu, zaraz po slubie i okazalo sie ze nie ona nie moze miec dzieci. chyba zdecyduja sie na in vitro. mowi, ze teraz bardzo zaluje, ze nie wpadla w wieku 20-paru lat. chociaz nigdy nie wiadomo czy juz wtedy nie miala tych problemow. ale zawsze to bylaby moldsza, a wtedy chyba wieksze szanse na dziecko.

Gość ja biore slub w tym roku
ja sie czuje teraz za staro na slub i nawet jak zamawialam tablice rejestracyjne na samochod wiozacy nas do slubu to zamowilam z napisem NOWOZENCY a nie MLODA PARA. :P jakos w naszym przypadku nowozency lepiej pasuje.

Gość myszkasamusia
Ja też wychodzę za mąż z miłości. Wpadki nie mieliśmy chodz mamy już trójkę dzieci, lecz planowane. Jak to pięknie wyraziła pewna pani z forum :)narzeczeństwo nie planuje się z dnia na dzień stąd my tak czekaliśmy no i czekaliśmy aż pojawiły się te trzy dzidziusie.Teraz mamy slub i oczywiście ide w białej sukni i z moim cudnym welonkiem, bo nic nie mam do ukrycia.