Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZIOLA NA TRADZIK

TRADZIKOWI STOP - tu piszemy o efektach mieszanki ziolowej na tradzik

Polecane posty

meldujcie jak sie tez iozla sprawuja. tak sie zastanawiam czy te ziola to typowo na tradzik sa czy generalnie poprawiaja stan cery. moze ktos wie cos wiecej na ten temat?

Gość Wrotyczowi - NIE
Dziewczyny odpuśćcie sobie wrotycz. Zawiera silnie trujący tujon, powodujący podrażnienie i przekrwienie błon śluzowych przewodu pokarmowego, macicy i nerek, a w przypadku większych dawek (ale co to są większe dawki?) - zawroty głowy, krwiomocz i utratę świadomości. Glistnik natomiast jest silnie działającym zielem i doustnie powinien być stosowany po konsultacji z lekarzem. Może podrażniac przewód pokarmowy i powodować dolegliwości oczne. Pozostałe zioła z mieszanki to głównie zioła odtruwające i stosowane w zaburzeniach trawienia. Dobre zestawy ziół na trądzik (odtruwające, na poprawę przemiany materii oraz do stosowania zewnętrznego na kompresy i okłady) znajdziecie na tej stronie: http://www.cyberbaba.pl/content/view/28/100/1/5/ Życzę powodzenia w kuracji

Gość mike_85
Piję zioła 5. dzień. Jest nieznaczna poprawa, pryszczy pojawia się mniej i są mniejsze, niestety po 2 dniach stosowania na jednym policzku dość mocno mnie wysypało, ale teraz powoli zaczyna się to goić. Mam nadzieję, że zioła faktycznie działają i nie wmawiam sobie tej poprawy:) Myślę, że najwcześniej po 2 tygodniach stosowania będzie można obiektywnie ocenić skutki. Jeśli chodzi o szkodliwość wrotyczu, to naczytałem się sporo o tej roślinie przed zamówieniem ziół i zamierzam ją póki co używać, może ryzyko się opłaci. Jak dotąd nie widzę u siebie żadnych niepożądanych efektów picia ziół. Pozdrawiam:)

Gość babana
Zgadzam sie co do wrotyczu: tujon i izotujon uszkadzaja uklad nerwowy. Glistnik przy dluższym stosowaniu może powodować ciężkie zatrucia stosowaniu

Gość mike_85
7. dzień picia ziół. Efekty wyraźne, pryszczy pojawia się bardzo mało i szybko znikają, pozostałe też bledną i zmniejszają się. Mam nadzieję, że tendencja się utrzyma. Już teraz mogę powiedzieć, że po tygodniu picia ziół efekty są lepsze niż po długim stosowaniu większości preparatów zapisywanych przez dermatologów. Oby tak dalej!

Gość mike_85
Temat chyba powoli umiera śmiercią naturalną, ale skoro zapowiedziałem, że będę zdawał relację z leczenia, to piszę, może to kogoś zainteresuje. Dziś jest 11 dzień picia ziół. Efekty bardzo zadowalające - w ciągu ostatnich 4 dni pojawiły się ze 2 pryszcze (dotąd miałem przynajmniej kilka nowych dziennie), ropne krosty praktycznie przestały sie pojawiać. Cały czas mam jednak trochę wcześniejszych zmian, przede wszystkim tych, które pojawiły sie na początku leczenia (miałem wtedy wysyp przez kilka dni), ale i one stopniowo się goją. Problemem są też przebarwienia, ale na nie raczej zioła nie pomogą. Skutków ubocznych nie zaobserwowałem. Przez najbliższy czas planuję kontynuowanie leczenia, a jeśli poprawa będzie postępować, to zamierzam stopniowo zmniejszać ilość wypijanych ziół, a potem z nich zrezygnować, żeby nie obciążać nadmiernie organizmu. Póki co piję i podczas mycia przemywam twarz naparem z mieszanki i wygląda na to, że ta metoda naprawdę pomaga.

Gość gf
Przyłączam się do kuracji :-) czekam tylko na wrotycz w sklepie zielarskim kupilam wszystko prócz wrotyczu ktory zamowilam przez internet.. :D

Gość gf
coś ten wrotycz nie przychodzi :( zaczynam kurację bez wrotycza , skoro mowicie ze on taki szkodliwy, ciekawe czy uzyskam jakies pozytywne efekty z tych ziółek

Gość ZIOLA NA TRADZIK
a ja pije bardzo nieregularnie :/ chyba sobie odpuszcze i bede robila z tego tylko tonik do przemywania

wszystkie składnieki kupiłam ale wrotyczu nie było... i teraz tak czytam o nim i dochodze do wniosku ze chyba jednak go zamowie bo bez niego cała reszta nie ma sensu. ok, zgadzam sie ze to bardzo silnie działajace zioło i moze wywoływac powazne skutki ale przy przedawkowaniu. pisze ze skutków ubocznych nie zaobserwowano przy 3 lyzeczkach naparu 4 razy dziennie. w naszej mieszance jest to znacznie mniejsza ilosc. i chyba zaczynam wierzyc w nasza mieszanke :) a jak tam wasze wrazenia?

Gość mike_85
Wrażenia bardzo pozytywne. Piję zioła 15. dzień i jest coraz lepiej. Wprawdzie pryszcze pojawiają się, ale po pierwsze jest ich niewiele (czasem pojawia się 1 na dwa dni), po drugie dużo mniejsze i mniej widoczne (a nie wielkie czerwone stany zapalne jak wcześniej), a po trzecie dużo szybciej znikają (czasem już na drugi dzień praktycznie nie ma śladu). W stosunku do tego, jak moja twarz wyglądała jeszcze niedawno, widzę bardzo dużą poprawę. AGUSgdynia - wrotycz faktycznie jest w tej mieszance bardzo ważny. Osoba, która pierwsza napisała o tej metodzie na forum zaznaczała, że wrotycz i uczep odgrywają w niej największą rolę, tak więc jak już pić - to wg sprawdzonego sposobu. Ja nie zauważyłem na razie żadnych negatywnych skutków tych ziół, a zaczynam trzeci tydzień ich stosowania.

Gość gf
dostalam dzisiaj wrotycz ale teraz jest to tak gorzkie ze z ledwoscia wypilam pół kuka fuujjj wiec wpadlam na pomysł aby przy piciu tych ziół jeść sniadanko (ziola + chlebek)i teraz pojawia się pytanie czy mozna tak łączyć ten zestaw???? MOZESZ ZAMOWIC telefonicznie lub meilem na tej stronie: http://www.darynatury.pl/darysklep/sklep.php?m=3 :)

Gość Zaxscdvf
Dzisiaj ja zaczynam kuracje. Nie wierze, ze mi pomoze ale sprobuje, mam nadzieje, ze nie bedzie skutkow ubocznych wrotyczu czy tam czegos innego. a moze uzdrawia wiara w to, ze ziola ulecza ... I trzeba wierzyc...

Gość Zaxscdvf
do gf trzeba na cczo Glupia idiotka jestes, ze krzywisz sie pijac. Ja pije nawet nie wiem jak gorzkie by to bylo bo to lekarstwo. Posmaruj se dupe miodem. ja mam taka twarz w syfach, ze na jej widok ludzie sie krzywia. Jak nie mozesz pic to nie dla ciebie, wiec wypier...

Hej wam ja pije te zioła ,ale na razie tylko trzy z nich ,bo nie mam jeszcze wrotyczu i glistnika . Uczep i pięciornik kupiłam w zielarni. Wrotycz i glistnik zamówiłam w internecie ,niestety jeszcze nie doszła paczka. Jak Tylko przyjdzie to zaczne pić wszystkie zioła i mam nadzieję że tak jak wam, też mi pomogą. Pozdrawiam

Wczoraj doszła paczka z glistnikiem i wrotyczem. Wczoraj wypiłam te zioła razem z uczepem, pięciornikiem i miętą. Ohydne bardzo,ale będe pić, mam nadzieje, że pomoże. Pozdrawiam

Dzis 7 dzien kuracji. Buźkę mam ładna. To chyba działa. Szkoda że juz nikt nie pisze o tej kuracji. Wszyscy wyjechali na wakacje? Pozdrawiam

nie, nie wyjechali :P czekam juz tydzien na ten wrotycz i ciegle nic! ;/ a Ty ile musiałas czekac?

Gość gf
rówzniez rozpoczęłam tę kurację :) jednak mam pytanie moze wydac się głupie ale wolę się upewnić czy te ziola mogą zmniejszyć skuteczność tab. antykoncepcyjnych???

Do Aguś Gdynia: Nie pamietam niestety, ale ja dosyć długo bo zamówiłam to jeszcze wtedy gdy był strajk poczty. Ja jak nie mogłam sie doczekać tej paczki to napisałam do tej firmy, zapytałam czy już wysłali paczkę. Jak odpisali że tak i się uspokoiłam. :-) Pozdrawiam

Wczoraj był dzień 9 kuracji. I wiecie co? te zioła działają ;) Co do tabletek anty to nie znam działania tych ziół na tabsy. Pozdrawiam

no jak juz miec pecha to na maxa :/ wobraz sobie ze dzisiaj przyszły te zioła... no ale w domu był tylko moj brat... no i ten koles z ta paczka nie miał jak wydac z 50 zł wiec sie zawinał i nie zostawił nawet karteczki apropo tego gdzie mam ta paczke odebrac!!!!!! :/ a podobno nie był z poczty tylko jakiejs innej firmy :/ no co za debil! mam nadzieje ze z nia wroci! JA CHCE MOJA PACZKE DO JASNEJ CHOL.ERY! JUZ 2 TYGODNIA NA NIA CZEKAM TO JAKIEGOS DEBILA Z NIA WYSYŁAJA! ;/

noooo odzyskałam moja paczke, własnie sobie popijam ziołka . I wcale nie jest taka obrzydliwa jak tu ktos narzekał, naprawde sa duzo gorsze rzeczy. Zaxscdvf !! napisz jak Ci idzie, bo długo to pijesz no nie?

Gość ja piję
tzn piję od zeszłej środy czyli już tydzień ale tylko wieczorem kubek, no i wczoraj zapomniałam. efekty? hmm nie mam za bardzo nowych pryszczy mimo, że właśnie zaczął mi sie okres a zazwyczaj przed mam nowe syfy i to takie wielki guzowate pod skórą a teraz się nie pojawiły;] spektakularnych efektów nie ma ale jak pisałam piję tylko jeden kubek dziennie więc o połowę mniej niż się powinno. Mam nadzieję że mimo to doczekam się poprawy;]

Gość ktośśśśś tammmmmm
ja zaczęłam pić od piątku , na razie wysyp, ale ja mam pasożyty dodatkowo, więc one pewnie też zdychają, bo zioła oprócz działania przeciwbakteryjnego działają także na robale.... oczyszcza mi się układ rodny, ale ja oprócz trądziku mam inne problemy ze zdrowiem, więc reakcja jest też inna, dwa pierwsze dni były tragiczne, ale teraz jest lepiej.... będę pisać o wynikach....

Gość jotka84
Hej Ja też mam zamiar zacząc kurację tymi ziołami. Na razie czekam na wrotycz. Mam nadzieję, że szybko przyjdzie. Mam jednak jedno pytanie: Czy lepiej te zioła pić na czczo czy może po jedzeniu, czy nie ma to najmniejszego znaczenia?

Gość ktośśśśś tammmmmm
wiesz, wydaje mi się, że wyczytałam gdzieś , że pół godziny przed lub dwie godziny po jedzeniu. pozdrawiam

Gość sibi
to nie jest dobra mieszanka,ja chodze po zioła do ziołoleczniczki i wrotycz róznie działać może na organizm i trzeba uważać w czasie okresu na to ziółko!!bowiem na silne działanie.pozatym są inne skuteczniejsze typowo oczyszczające zioła a wiele bezpieczniejsze