Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybaczcie nie podpiszę się

O matko, od czego zacząć ...

Polecane posty

Gość wybaczcie nie podpiszę się

Nie mam odwagi pisać z głównego konta, bo mam mętlik w głowie i stres od samego rana. Czy ktoś z Was wygrał kiedyś szóstkę w totolotka? Albo, jak w tanim romansidle objawił się bogaty nieboszczyk z milionami? Jeśli tak, to pewnie zrozumiecie, jak bardzo mi się zmieniło we łbie. Parę dni temu: pobudka, jak codzień i za chwilę telefon: ktoś chce ode mnie kupić ziemię .. No więc mam. Znalazł mnie sąd jakiś i wysłał stosowne powiadomienia pocztą, ze ktoś, a konkretnie ogromna korporacja chce ową ziemię ode mnie kupić. Ktoś kiedyś zostawił mi to w spadku i zapomniał o owym fakcie powiadomić, komuna była, kogo to obchodziło?? No i w przyszłym tygodniu dostanę nagle 10,5 milionów złotych. Tak kurde po prostu. I wyłaczone mam telefony, gryze paznokcie i czuje ze popadam w paranoję. I nie umiem sie ustosunkować. I nie wiem, co mam robić?? Nie chcę zmieniać swojego życia. Zapewniam, ze to nie jest prowokacja żadna, nie jestem trollem, tylko czuję, ze wpadam w manię prześladowczą. Czuję, że wszyscy chcą mnie okraść, to na prawdę nie jest żart. Pomóżnie wrócić do równowagi psychicznej. przepraszam, ale się nie podpiszę.

Gość Dobrze Poinformowana
nie pal już tego świństwa :)

zaraz pojawi się wokól ciebie grono "wiernych przyjaciól" ;) na razie nie mają cię z czego okradać, bo tych pieniędzy nie masz :D jeśli nie chcesz zmieniać swojego życia, to nie zmieniaj nikt ci nie każe :)

Czym są sprawy doczesne przy Dziele Demiurga. Innymi słowy: wypiierdalaj 🖐️

Gość Tarja Halonen
Postaraj się zacząć dzień jak każdy poprzedni. Wstań, umyj zęby, zmasturbuj się w odbyt, wejdź na Kafeterię. Po wykonaniu zwykłych porannych czynności pomyśl od niechcenia "ach, jeszcze ten grunt" i sprzedaj ziemię a 10 baniek wrzuć na konto o koncie zapomnij na jakiś czas, niewiedza jest słodka no i żyj dalej :-)

Gość kulinka
w razie czego ja jestem niestety z długami i jakby co nie prosze o wiele tylko kolo 13-14 tys dzieki temu bede miala czyste konto a ty dobry uczynek buziaki

A ja już od dziecka miałam plan na dużą kasę, często gadaliśmy sobie, co byśmy zrobili, jakbyśmy wygrali duża kasę w totka :) Teraz trochę sie rozbudowałam swoje potrzeby finansowe, to wiedziałabym co z kasą, każdą, zrobić. Budowa dużego domu wg własnego projektu, ogródek na kilka hektarów, stajnia na 30 dobrych klaczy, ze 3 dobre ogiery, kilkanaście ha łak i pastwisk, trochę lasu. No i dobre lokaty z reszty kasy, żeby to utrzymać przez kilkadziesiąt lat. Acha, no i ze 4 przynajmniej samochody, terenówka, pickup, limuzyna, miejski. Tak, od samochodu i lokat bym zaczęła. No i zaczęłabym sie rozglądać za gruntami i dobrym projektantem.

Gość popełniasz błąd
chwaląc się tym. u nas w mieścinie kiedyś facet wygrał w totka główną wygraną i ktos z jego rodziny się wygadał. nie minęło wiele czasu aż się nim mafia zainteresowała. lepiej trzymac ta kase w banku na odsetkach i sobie spokojnie zyc nikomu sie nie chwaląc. Odpedzisz sie w ten spsób również od tzw. "prawdziwych" przyjaciół którzy znowu nawiążą z tobą kontakt. Nie działaj pochopnie, głowa do góry, będzie dobrfe :P P.S. Umówimy się kiedyś na jakąś kawkę ? Oczywiście ja stawiam :P

Gość popieram przedmówcę
gęba na kłódkę - inaczej to rodzina i przyjaciele zmasturbują Cię w odbyt.

Gość phi wczoraj tu laska pisała
że wygrała 50 mln. dolarów, więc te twoje 10 mln.złotych to drobne na waciki :)