Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwrotna

on mnie zapamieta na zawsze

Polecane posty

Gość Zwrotna

6 miesiecy temu ,moj kolejny facet mnie zdradzil z inną. W sumie to nie jestem zdziwiona , bo faceci tacy są., stykamy sie z tym w naszym spoleczenstwie na codzień. Postanowilam go wychowac i moze mi sie uda. Dowalam mu systematycznie codziennie , nigdy nie zapominam o tej dziwce, robie mu wyklady o chorobach wenerycznych , kosztach zwiazanych ze spotkaniami z dziwką itd itp - prawde mowiąc juz mi tematow brakuje , moze panie mi cos podpowiedzą ???. On za kazdym razem tlumaczy sie ale widomo ze nie ma NIC na swoją obrone , jest swinia , zdrajca i kropka. Takich nalezy niszczyc , chociazby dla przykladu innym , zeby gnoje nie brali sie za inne kobiety tylko wiernie trwali przy swojej . Nigdy nie bylam pedagogiem ale teraz wiem jaka to ciezka praca , a w dodatku musze to robic codziennie zeby dran nie zapomnial i nie zalapal drugiego oddechu

zniszczysz siebie takim zachowaniem. poniżasz się strasznie a on się z Ciebie śmieje i widzi jak Cię to boli.

co wy wyprawiacie z wlasnym życiem? dziewczyno albo się wybacza albo się odchodzi- a nie niszczy się siebie i drugą stronę- on jest może i swinia- ale ty nie jesteś lepsza będąc z nim tylko po to żeby mu dokopać

Gość eh ...........
Taaaaaaaaaaak dokopuj mu ... na pewno zmądrzeje i dzięki zrzędzeniu od teraz pokocha Cię tak, jak wcześniej nie kochał .... :O :O :O Zrzędzenie zawsze pomaga :P ... Faceci zakochują się coraz bardziej ... :P Taaaaaa właściwa droga ... :O :O :O

Gość Kobietka czyli właśnie ja
To chyba prowokacja, bo nie wierzę, że jesteś taka głupiutka. Pozdrawiam!

Ja tez uważam,że nie tędy droga. Odejdź od Niego. On Cię zdradził ale widocznie bardzo Cię kochał wytrzymując przez pół roku takie zachowanie. Nie umiesz wybaczyć? Szukaj szczęścia gdzie indziej

Gość ale jestes glupia szok
zamiast kopnac palanta w tylek to jeszcze chce go wychowac :o dramat.ocknij sie kobieto bo zachowujesz sie naprawde glupio :o kurwiarz zawsze bedzie kurwiarzem i juz dawno powinnas go zostawic.

Gość Może dlatego to zrobił
bo był kolejnym ? Może mu to codziennie pokazywałaś, że jest kolejnym ? A świadomość, że jest się kolejnym nie poprawia facetowi samopoczucia :O

Gość proponuje wizyte
u psychiatry, psychologa, lekarza :P i zebys nie wiazala sie juz wiecej z facetami skoro wszyscy sa niewierni, co uwazam za bzdure :P

Gość Zwrotna
wszyscy faceci , ktorzy tu zabierali glos są do poprawki , tak samo jak moj. Pewnie wasze kobietki tez robią to samo co ja , tylko nic o tym nie mowia :) ...

Gość kobieta II
albo wybaczysz i zaczniesz zyc jak człowiek a nie jak zwierz albo facet zwyczajnie ucieknie od ciebie!to co robisz to nie wychowywanie to ciągle molestowanie psychiczne. I musze ci jeszcze jedno napisac, ze jak juz bedzie mial ciebie dosc tak zupełnie, to zniknie tak ze nigdy go nie znajdziesz.Tygo ciagle skazujesz z nowym wyrokiem za to samo przestepstwo ,ktore zostało juz dawno odkryte i raz ukarane.jestes popaprna!

Gość a moim jest to ze jestem
WIDOCZNIE PRZYCIAGASZ DO SIEBIE TAKICH CO CIE ZDRADZAJą. ZACZNIJ MOZE CHODZIC DO JAKIEJS PORADNI BO TY MASZ PROBLEM ZE SOBą. NORMALNA KOBIETA PRZYCIAGA NORMLANYCH DOJRZALYCH NIE ZDRADZAJACYH FACETOW

Gość Zwrotna
Kobieto II ... gdyby byla taka opcja karania , ktora proponujesz to kazdy przestepca szedlby do wiezienia na 1 dzien. Nie slyszalam wiekszej bzdury. To co robie teraz to nazywa sie resocjalizacja . Ty pewnie machnelabys reką na czlowieka i poszla dalej swoja drogą i to uwazam za nieludzkie

Gość kobieta II
zwrotna-czytac nie umiesz czy jak? mozna raz skazac za to samo przestepstwo jakby co.resocjalizacja natomiast to nie wbijanie kołków do łba, tylko przywracanie do społeczności ale nie strachem!!!!wam jest potrzebna szczera rozmowa.

Gość co gorsze
.... jednorazowa zdrada czy wielomiesięczne molestowanie psychiczne? Nie potrafisz zapomnieć, to odejdź. A może to pantoflarz, a Ty jesteś zwykłą zołzą, której ten pantoflarz zagrał na nosie? I to Cię boli . Taki kapeć a tak mi zrobił koło pióra .. :O

Gość Zwrotna
jestem zwolenniczką bardzo szczerych rozmow. Zawsze mowie szczerze co mysle , nawet jesli to jest bolesne . I jest bolesne , obserwuje przeciez na zywo. Nie jestem popaprana , to co robie jest dla dobra sprawy i zamierzam w tym wytrwac do konca , jakikolwiek by nie byl...

Gość kobieta II
zwrotna-przegrasz jak sie nie wyciszysz.Szczera rozmowa to nie jest wytykanie złych zachowań.Nikt nie jest idealny.Skoro chcesz z nim byc to radze ci naprawde szczerze wyluzuj.W tym co robisz jest cos popapranego, niestety.jeszcze nie widziałam ani nie słyszałam ( a zyje na tym świcie juz sporo ładnych lat)żeby facet był z kobieta ze strachu,a to mu próbujesz z wszystkich sił zafundowac.

Gość Może dlatego to zrobił
Do poprawki ? To Ty jesteś do poprawki, i kobiety też Ci to mówią :O

"To co robie teraz to nazywa sie resocjalizacja ." "to co robie jest dla dobra sprawy i zamierzam w tym wytrwac do konca , jakikolwiek by nie byl..." To co robisz teraz to nazywa się mała wielka zemsta małej dziewczynki. Dla dobra sprawy? Jakiej? Rozwodowej czy karnej dla ciebie za znęcanie się psychiczne (kobiety też mogą za to odpowiadać)? Jak już posiedzisz na zgliszczach swojego związku zze sztandarem zwycięstwa, to może wtedy przyjdzie refleksja, że juz ktoś kiedyś przed tobą to przerabiał. Tylko nie było cię wtedy w szkole. Nazywał się Pyrrus.