Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiiiiidddaaa

skutki uboczne po grypie-pomocy!!

Polecane posty

Gość ziiiiiiidddaaa

witajcie! Ponad miesiąc temu miałam grypę. Juz się z niej"wylizałam" ale jeszcze mam po tym wszystkim takie jakby przytkane ucho (tak mi pulsuje) poszłam do laryngologa i przepisano mi jakieś tabletki na alergię - czy to ma jakiś sens???? Acha lekarz stwierdził że mam niedrożność trąbki słuchowej. Jaki lek na to jest skuteczny?? Czy któraś z Was miała to samo????? Czy to przejdzie???? Boję się ze mi tak już zostanie!!!!!!!:(((( Pomóżcie błagam!!!

Gość ziiiiiiidddaaa
........

Gość netkaa_a
trzeba sie bylo lekarza dokladnie dopytac o co chodzi z ta trabką..... alergię mozesz miec, wierz mi to nic pzryjemnego...teraz taki okres ze duzo drzew i roslin pyli

Gość ziiiiiiidddaaa
tylko ze ja nigdy nie miałam żadnych alergii nie mam kataru nie łzawią mi oczy no nic praktycznie zadnych objawów wskazujacych na allergie. Po prostu byłam chora i teraz z uchem coś nie tak a to mi sie zrobiło ponad miesiiąc temu jak nawet jeszcze nie kwitły drzewa ani nie było trawy

Gość aziiiiiiiiiii
Tez mialam po grypie zatkane ucho.Nie chce Cie straszyc ale u mnie trwalo to prawie pol roku.Juz sie balam ,ze tak mi zostanie.Zadne leki mi nie pomagaly.Nie smiej sie z tego co teraz napisze ale pomogly mi ;czary mary;.kolezanki mama machala mi nad uchem zapalona szmata.Za drugim razem jak reka odjal.Zaczelam slyszec.Ale moze Tobie leki pomoga

Gość leki przeciwalergiczne
nie tylko są stosowane przy alergii, ogólnie działają dobrze na śluzówkę nosa, zmniejszają jej obrzęk. Więc na razie łykaj te tabletki

Gość ziiiiiiidddaaa
do aziiiiiiii a jak robiła ci to ta znajoma napisz coś więcej czy to tak normalnie zapaliła szmatę i ci machała koło ucha-to ja sobie tez to mogę zrobić???