Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bebolek20

ZLOT KAFETERYJNYCH MAMUŚ

Polecane posty

Witam . Jestem Listopadówką 2007. Niestety na Listopadówkach zbyt mało osób mogło by przyjechać wiec postanowilam założyć nowy topic. Zlot jeśli będzie sporo chetnych odbędzie się końcem września w jastrzębiej górze!!! będzie trwał 3-5 dni zależy jak wiele będzie chetnych i na jak długo. szukająć odpowiedniego ośrodka wczasowego zwracałam uwage na: -Czyste zadbane pokoje z łazienkami -Dość tania cena za dobe za osobe no wiadomo że niekazdego stać. - miejsce przystosowane do dzieci :) myślę że jeśli było by wiele chętnych można było utargować jeszcze niższą cene. tu podaje linki : do cennika: http://amberia.pl/cennik.html zabawa z dzieckiem: http://amberia.pl/dzieci.html pokoje: http://amberia.pl/pokoje.html Jestem w stanie zająć się całą organizacja:) pozdrawiam i czekam na zainteresowanych :D

troche nie rozumiem ... ja rozumiem zlot zaprzyjaznionych osoób przz kaffee...ale taka zbiórka ?

wymiana doświadczeń kogo? mam, starających się, tych co stracili aniołki... dziwne roszkę

Gość bebolku ile masz latek

uuff a jednak nie jestem dziwolągiem ..::p rozumiem zlot np mam i dzieciakow znajacych się jakis czas .. ale taka masowka ? dobra juz się nie czepiam bo i tak tam nie zawitam ... pozdro powodzia!

Bebolku nie obraz sie, ale ja chyba tez by sie troszke bala takiego spotkania. Na kafe siedza rozni ludzie, a jak Ci jakas wredna pomaranczowka przyjedzie lub co gorsza jakis zboczeniec? My Listopadowki to sie troszke znamy, ale ja nie ryzykowalabym wiekszych grup. Nie wiem moze to ja przesadzam, ale to jest moje zdanie. Pozdrawiam Cie

:-) śmieszne jesteście. zlot to szeroko piojęta nazwa i nie musi dotyczyć tylko spotkania określonej (znającej się przez lata) grupy ludzi. dziewczyna wyraźnie napisała zlot kafeteryjnych mamuś, więc to nie ona a wy podchodzicie pod dziwolągi :)

no nie wiem-dla mnie wakacje to odpoczynek przede wszystkim.I moze jestem zadufana ale starannie dobiera towarzystwo "wczasowe"-właśnie w ten sposób-aby nie umęczyć sie a wypoczać. Dla mnie wypoczywać w czyims towarzystwie-to znać się,mieć podobne priorytety i pomysły na spędzanie wolnego czasu. Czyli musi nas wiele łączyc. Sorry-ale posiadanie dziecka (nawet w tym samym wieku)to dla mnie za mało... Myślę,ze ryzykiem jest jechanie nawet z osobą z która znasz sie dobrze wirtualnie...choc oczywiscie moze to wypalic

naćana mineralna. dzieki za wsparce. chodziło mi zo zlot mam mających dzieci a nie \"starających się czy po pronienia ch \"tak jak któraś sie wypowiedizła.. wymienić dośwaidczenie z mamai które mają nieco starsze dzieci.. Jesli niema chętnych to rozumiem. któras pytała mój wiek ale czy to wazne??? ile sie ma lat???

oczywiście że mogą, między sobą, a nie z mamami pięciolatków, których w ogóle nie zjnają... no chyba że porozmawiamy o gotowaniu! :] pozdrawiam

nie-no ja nie neguję absolutnie. Napisałam tylko,z eja nie zaryzykowałabym;) No właśnie-dla mnie to ważne-wiek,poglądy,no i czy będziecie same z dziećmi czy z mężami? No-a jeśli same to chyba nie bardzo uda się pogadać i pobyc ze sobą. Ja widzę jedno wielkie zmieszanie i bieganie za dziećmi. Co innego wyprawa z przedszkolakami a co innego z maluchami

naćpana mineralną - sadzilam ze to ja sie czepiam najwiecej na tym forum ale ty to juz przeginasz!Zespol napiecia przedmiesiaczkowego masz czy taki ci humor tylko dzis wypadl???moze sie przespij jeszcze godzinke to ci przejdzie!:-o

pewnie że nie tylko o dzieciach... ale chyba właśnie żeby o dzieciach pogadać jest to forum? hm... idąc za ciosem może zróbcie zlot wszystkich z kafe, z innych tematów też! a co... jak szaleć to szaleć :)

oj tam- kiedyś 10 lat temu modny był irc- ja miałam kafejkę internetową i co jak szaleć to szaleć- zrobilismy zlot polonii- część osób znałam z moich kanałów część osób było znajomymi znajomych;)- wazne że wszyscy z tej samej społeczności- w dzień rządziliśmy w mojej kafejce nocleg zarezerwował facet z nowej zelandii i niechcący wynajął cichy burdelik;) co się okazało dopiero rzy zakwaterowaniu- itam też jedliśmy wspólne kolacje i mielismy potancówki- i ta rura do tańczenia po środku sali- bomba! bawiliśmy się swietnie- mimo że były tam osoby od 18 do 60 lat z różnych stron świata- mniej i bardziej znający się- zawiązały się znajomosci na przyszłość - dlatego wszelkie zloty polecam!- byle blisko mojego miejsca zamieszkania ;)

:P mantodea- ech- niestety nie- a nikt nie powiedzial, że bym nie chciała :D

po prostu Julka - no przez bylam w niedziele na porodowce ale maly sie rozmyslil stwierdzil ze na zlosc tobie zostanie u mnie do 6 maja:p

a mnie sie pomysl podoba :) zawsze mozna poznac kogoś nowego... szkoda tylko ze pod koniec wrzesnia :D:D:D:D

mrs pisalam wczoraj... mam ilosc wód plodowych w gornej granicy normy.... :-/ za 4 tyg kontrola :(