Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb..

czy wy tez tak robicie?

Polecane posty

Gość bbb..

kocham go ale boje sie ze kiedy mu to wyznam poczuje sie pewny ale chyba sie odwaze bo on mi ciagle mowi jak bardzo mnie kocha macie tez tak?

Gość crazy nut
ja pamiętam ż gdy mój teraz mąż powiedział pierwszy raz że mnie kocha to mnie zaszokował tym wyznaniem....i dopiero wtedy zrozumiałam że ja go też kocham...i mu to powiedziałam...to nic nie popsuło między nami a było jeszcze lepiej...tak jakbyśmy stali się dla siebie jeszcze bliżsi...nie martw się i jeśli go naprawdę kochasz powiedz mu to :)

Gość xskjhf
ja swojemu facetowi nie mówiłam kocham przez 2 lata, nie mogłam się przemóc ;-) po dwóch latach powiedziałam TO, bo włąsnie wtedy TO czułam... tydzień później facet mnie zostawił

Gość monyka1
a jesli kocham sie do niego przytulac, jestem zadrosna , mysle o nim codziennie ale nie jest desperackie myslenie to kocham go? kurcze tez mam taki problem chce mu powiedziec ale boje sie ze za jakis czas okaze sie ze jednak sie mylilam , wiem ze glupio mysle ale jakos takie leki mam czasem

Gość monyka1
xsk.. ale przez to ze tak pozno mu to powiedzialas czy jak?

Gość xskjhq
wiesz co, właściwie to nie wiem przez co, po prostu z dnia na dzień zaczął mnie olewać, spędzał z kumplami całe wieczory, pił w ogóle masakra, strasznie żałuję, że powiedziałam mu te słowa, strasznie, strasznie, czuje jakbym zbeszcześciła jakąś świętość, ale może przesadzam ;-)

Gość a ja tak bardzo chcialam
to uslyszec od niego. A jak w koncu uslyszalam to sie tak ucieszylam :D Ale szybko mnie sprowadzil do pionu pytajac, co sie tak glupio ciesze jakby nie wiadomo co powiedzial... Juz wolalabym zeby nigdy tego nie mowil :O

bbb..----> poczuje sie pewny i ... ? chyba masz wątpliwości czy go tak naprawde kochasz jeżeli mu tego nie powiedziałaś...

Gość bbb..
Graf no wlasnie nie wiem o co chodzi ja bardzo chce byc z nim ale moze za krotko sie znamy i stad moja niepewnosc ale i tak zauwazam ze im bardziej sie poznajemy tym bardziej zaczynam cos czuc to moze bedzie dobrze. On np juz po pierwszym spotkaniu wyznal mi ze sie zakochal i czesto mi to powtarza, widze ze teraz bardzo sie stara .

jak co to sie zauroczył... do zakochania jeszcze troche mu zostało, bo to przychodzi później z czasem... a jeżeli znacie sie krótko to może lepiej poczekać z jakims głębszym wyznaniem

Gość bbb..
powiedzial mi na poczatku , ze sie zauroczyl ale slyszalam tez slowo zakochal jakis czas temu powiedzial ze mnie kocha .to dorosly facet po 30

Gość odstraszaczka
Ja swojemu powidzialam,ze chce z nim powaznie porozmawiac,ze chyba jestem pewna swoich uczuc........odezal sie po tygodniu i teraz dzwoni raz na 4 dni (nie jak wczesniej codziennie po kilka razy) i tak bez uczuc gada...no coz chyba sie wystraszyl :)

Gość bbb..
no wlasnie nie bardzo wiem jak on zachowywalby sie gdybym mu to wyznala nie wiem czy bylby jeszcze bardziej nakrecony czy zrobilby sie pewny a przez to mniej staral

My wyznalismy sobie milosc razem;) spytal sie czy jestem juz na to gotowa... skinelam. na trzy cztery powiedzielismy sobie w tym samym momencie:) moze to i troche dziecinne ale oboje sie poplakalismy ze szczescia... a nie mam z tym problemu;]