Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pergamin

prosze o rade...

Polecane posty

Gość *anulka*
wyrzucic telefon

Gość pergamin
oj ;-) zaraz bedziecie pisac ze zachowuje sie jak dzieciuch ;-) bo czasami chcialabym tak sie zachowac dlatego ze kiedys mi to zostalo odebrane.nigdy nie mialam okazji poczuc sie jak dziecko.te cale zamieszanie z tym wesolym miasteczkiem ;-) ale fajnie bylo

Gość pergamin
no siedze na tym forum ;-) naprawde dziekuje za rady.fajnie sie z wami rozmawia.czasami maly problem jest dla kogos wielgim problemem ;-) dzwonil i mowil ze tel. zaraz mu padnie a ja durna myslalam ze wylaczyl specjalnie.mowil zebym dzwonila na ola tel.jakby cos mysliscie ze furiat ze mnie jakis?

no widzisz i czym Ty sie tak martwisz,daj chlopakowi odpoczac i sama przy okazji odpocznij.umow sie ze znajmomymi wyjdz do kina na zakupy na pizze a zobaczysz jak Ci zleci

to jeszcze nie ta kategoria zachowań żeby od dzieciuchów ale posłuchaj jeśli wydzwaniasz do niego ciągle on czuje się jak w klatce a facet to taka istotka której się w klatce nie zamyka bo szybciutko będzie chciał się z niej uwolnić

Gość pergamin
hmmmm ;-) no napewno bo ja tez w klatce nie chcialabym siedziec ;-) z kolezankami to nie za bardzo...ostatnio sie obrazily ze tylko czas ze swoim mezczyzna spedzam.zreszta one maja wiecej kasy.maja na wszytko a ja czasmi nie ... nie potrzebny im taki ktos jak ja.tylko wiecie ze po pieciu latach to zauwazylam.moj R. oczy mi otrzworzyl.bo takie kolezanki to rzadne kolezanki.mam taka od serca dorotke tylko ona dzidziusia urodzialai wiecie jak to jest...

wsumie to zrozumialeze poswiecasz wiecej czasu dla faceta przeciez to z nim chcesz spedzic swoje zycie i to on bedzie przy Tobie.wsumie rozumiem Cie bo mam podobnie:) a jesli chodzi o Twoj wiek dostane wreszcie odp ?hehe

Gość pergamin
83 rocznik ;-)

Gość pergamin
kurde zaraz bede miala zajety komputer ale mam nadzieje ze za chwile tu zdepne ;-)

Gość orzesz
ło matko

Gość pergamin
oj boze ;-) jakos wyrzymuje te parogodzinna przerwe ;-)

Gość pergamin
i uwierzcie ze naprawde sie staram ;-)

Gość pergamin
wlasnie napiasam mi eska ze zamiast ryzu do obiadu woli ziemniaczki ;-) a ja szczesliwa :-)

Gość pergamin
pisalam ze 24 83 rocznik ;-) cos ze mna nie tak?