Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

Oj, zdasz! Ja już po maturze i myślę, że żeby nie zdać z polaka to trzeba się zaciąć na dobre. Jak pisałaś, to wiesz o co chodzi, a jak wiesz o co chodzi i mądra z Ciebie dziewczyna, to i nawet wielką improwizację zrobisz, odpowiesz na jakies tendencyjne pytania i do przodu!

Gość maturencja1989
wiem o co chodzi chyba... ale dzisiaj juz nci nie wiem

11/20 z polskiego ale przynajmniej juz to mam za soba i wakacje :D

Gość maturencja1989
rysu i nie czyt. lektur??

Gość ja pisałam matme
maturecja ja tez lektury zadnej nie przeczytałam, jutro mam egzamin a zaczelam sie uczyc wczoraj. nie wiem co to bedzie :(

Dziewczyyyynki ! 100% z polskiego ustnego :D:DD Jestem na maxa zadowolona :)) PS: I MAMY JUŻ WAKACJE !!! :D

Ale stres... :( Na szczęście z gardłem już lepiej i mówię jako tako normalnie,ale i tak po po 3 minutach mówienia zaczynam skrzypieć :| Marnie to widzę,oj marnie... Zacinam się,jąkam. Uprasza sie o trzymanie kciuków o 16.30 :(

I co ciezko jest na tej maturze ustnej z polskiego??? :-( boje sie. Mam w poniedzialek.

ja tez mam w pon. strasznie sie boje!!!! że sie zatne w połowie i koniec,nic więcej nie powiem.

Gość marinistyczna
laski ktore maja w poniedzialek zaczelyszcie juz sie uczyc? albo czy w ogole opracowalyscie ten temat bo ja nic...

ja prace pisalam w ferie zimowe. Cały czas sie jej ucze,możnaby powiedziec ze nauczylam sie jej na pamiec:-p ale co z tego skoro ja tam wejde zeżre mnie trema i będe dukać i sie jąkać:/ zawsze tak jest choćbym była nie wiem jak dobrze przygotowana. Ale najbardziej chyba boje sie rozmowy z komisją:o

a ja mam dzis o 12.45 :O nie wiem czy umiem to w sumie .. bo tak jakos swoimi slowami spokojnie mowie ale moimi slowami nie zawsze ladnie wychodzi..;) i w ogóle moja prace napisałam przedwczoraj w nocy.. no wiec to tak wyglada znajac zycie to zajde tam zaczne sie jakac i zacinac.. ciekawe jakie pytania mi zadadza kurcze.. nie umiem tak ladnie odpowiadac na poczekaniu poslugujac sie ladnym slownitwem.. zawsze mowie \"po prostu\" \"wlasnie\" \"i tak o\" boze... co to bedzie..

Ja mam swoja prace napisana od dawna, ucze sie jej od dwoch dni. Nieco mi sie myli, ale do poniedzialku jakos sie naucze tego wszystkiego....

Gość maturencja1989
mój wynik to 40% z polskiego i tak sie ciesze :)

Nie bójcie się.. :) Jeżeli zabraknie Wam słów, komisja poczeka.. Ja się zacięłam 3 razy chyba.. i zawsze powiedziałam inaczej niż chciałam :p Fakt, że plakat który miałam to improwizowałam ;p No i spontan to były również filmiki :p ale ok ;) Pytań miałam chyba z 7 ;/ a miały być max 3.. no ale cóż :) Już po wszystkim i już jest 100% :D

Gość maturencja1989
ja mialam tylko 3 pytania :) bylo fajnie

czytałam lektury, prezentacja wykuta raz sie zaciełam, 3 pytania i 11 punktów... to przez stres... byłam P O S R A N A !!!!!!!!!!!!

hej hej hej ;) jak tam ? :D ja zmęczona okropnie bo dwa dni pracy :D (wprawiam się na wakacje :P) . Dziś jeszcze trzeci dzień a wieczorem impreza jakaś albo disco :P Natala ja nie widziałam :D a co się stało ? :D

:D a ja na nasze klasie jeszcze nie mam konta :D widzę że kafe się rozwija :D w zastraszającym tempie :P

Gość agaciaaa
dziewczyny to neiprawda że moge być max 3 pytania na polskim, jedna su*a z mojej szkoły ( uczyła mnie polskiego, czyli nie mogła być u nas w komisji) zadawała po 10-15 pytań. to dopiero nadgorliwość. Chciała jak najwięcej ud*pić. niefajnie ;/

Raczej tymi pytaniami chciała wyciągnąć kogos.U nas też tak było,jednemu kompletnie nie poszła prezentacja i dostał chyba 8 pytań.Wyciągneło go to na 10 pkt. A ja miałam wczoraj :P Bylo strasznie i wynik tez nie powalający,ale biorąc pod uwagę moj paraliżujący stres i pozostałe wyniki(ok.10) to było niezle. Mam 60 %,nie śmiać się :P

Gość ja jestem zajebista
ja uczylam sie prezentacji rano, po poludniu poszlam i zdalam na 95%, ylko dlatego ze zer stresu i jajczylam sobie z komisja, smialismy sie wszyscy bo byl luz i rzucalam smiesznymi tekstami jak to ja :]

Gość maturencja1989
agaciaaa - czy nie mówisz o pani J.? bo u mnie w szkole tez jest taka...

Gość BuziolkaKrejzolka
Ejjj ja jeszze nie napisala, prezentacji :/ale ma 2 tygodnie :D:d

ja mialam w rezultacie 14 pkt.. to przez stres. weszlam i po 2 zdaniach pustka w glowie totalna..;| ale ogolnie to ustne sie nie licza na studia z tego co ja patrzylam .. jutro mam ang ustny rozszerzony. :O to bedzie straszne .. jeszcze 26 niemiecki ustny i koniec !!! i wakacje!!!! :D:D:D

LUDZIE! Kto jest juz po maturze ustnej z angielskiego? Jak bylo? zdaliscie? Ja mam w poniedzialek i juz sie stresuje.