Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

cześć- pisze ktoś w piątek chemię? Rozszerzoną? Czy tylko ja porwałam się z motyką na księżyć?:P

natalia też tak zawsze mówię :P a potem "juz nigdy więcej" (tak za prawie każdym razem:D)

widzimy widzimy że nie bedziesz:D ale na zdrowie i za komisje :D optima zainspirowałaś mnie tą kolezanka!! w koncu cała noc można zdziałać CUDA naukowe! narazie dizewczyny !! 🌻

Dziubalik ja od chemii trzymam się z daleko :D ale znajomi z biolchemu wkuwają :P pozazdrościć :D powodzenia życzę (pamiętaj "matura to bzdura":P)

natalusia89_89_89 no ja zdaję, dlatego pytam czy ktoś jeszcze może przypadkiem też zdaje :P

hahahahahaha :D :D :D dobra, 20:00 to ja spadam do nauki :D do jutra, 3majcie się :D

jezuuu:D:D ja mialam z chwemii ledwo 2:P i to dlatego ze nie chciasla nas usadzic w maturalnej klasie:D dla mnie to czarna magia a co dopiero roZszerzona

rysu powodzenia jutro ;) Ja z chemii miałam niezasłużone 3 ( z biolchemami siedziałam:D)

Natalia gratuluje stażu zwiazku ;) w ogóle wybiera się ktoś z Was tu obecnych i nieobecnych na piasonalia do opola ?:P:D

a dziekuje ale sama nie wiem jak to mozeliwe ze on ze mna wytrzymuje:D:D:D ja nigdzie sie nie wybieram raczej :P a skad jestes optima?

ale ja nie mówię że dziś :P bo dzis to ja tez się nie wybieram nigdzie :D :D ja zawsze mam problem bo to ja nie wytrzymuję :P staropanienstwo mnie czeka:D ja z olesna, niedaleko opola. A Ty ?:>

15-20 ?:D teraz wypada rzucić coś w stylu "jaki ten świat mały" Chyba, a piastonalia się szykują ciekawie.... :P Staropanienstwo, bo .. :D hmm :D mam problemy z dłuższym wytrwaniem w związku (pewnie się łapię pod jakąś psychoterapię:D). Przez to same problemy itd.

Gość bojaca sie strasznie
kochane, proszę o radę dla zestresowanej - już, piątkowej maturzystce z j.polskiego :/ błagam powiedzcie ze zdam! a jak zdam to wiecie co? postawie wam piwo

15-20 ?:D teraz wypada rzucić coś w stylu "jaki ten świat mały" Chyba, a piastonalia się szykują ciekawie.... :P Staropanienstwo, bo .. :D hmm :D mam problemy z dłuższym wytrwaniem w związku (pewnie się łapię pod jakąś psychoterapię:D). Przez to same problemy itd.

zdasz na pewno:) ja tez sie balam a komisja mnie naprowadzala troszke:)bedzie dobrtze na pewno:) optima ale ja tez jestem okropna w zwiazku wiesz ja mam charakter po mamie jhestem strasznie wredna... tym bardziej ze mieszkam ze swoim to wszystko mnie wnerwia a ten duren mi sie niedawno oswiadczyl!! bylam w szoku bo rzadko ktory facet wytrzyma z taka wrdna suka jak ja:D:D:D

natalusia - zazdroszcze ci, a kiedy ślub??? mój ma mi sie oswiadczyc do miesiąca :)

no my dzidzi juz za pare miechów :) tzn juz sie staramy

zdasz! :D my za Ciebie trzymamy kciuki to nie masz możliwości nie zdać :D Natalia :D no to gratuluje Ci :D kiedy ślub planujecie ? :) ech, normalnie jak czytam takie historię to utwierdzam się w przekonaniu że ktoś musi dopełniać statystyki starych panien :D ja też jestem wredna w związku :P w sumie to ja się dziwie że ktoś wytrzymuje ze mną na krótką mete, a po zakończeniu ciągle nalega na kontynuacje :P ech faceci :D

nie doczytałam :D 2 lata? hmm ja do dzieci mam duży dystans. mam nadzieję że mi to przejdzie :D

wiesz ja kocham dzieci ale widze jak siostra ma ciezko. tak planujemy ale co z tego bedzie zobaczymy. wiadomo ze najpierw chce byc na swoim i miec z czego zyc...a dzidzia jednak duzo kasy wymaga wiec musimy to dobrze przemyslec:)

Gość dsvfzsdvf
kto jutro pisze historie sztuki?????????????????

hmmm a nie chciałbys najpierw studia skończyć? ja tak sobie planuję kupić narzeczonego na allegro jakoś w wieku 24 lata, ślub 25 a dziecko 26-27 :P a co będzie zobaczymy... :D