Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikkt wazny

Która skrzywdziłaś człowieka prostego

Polecane posty

Gość ze zrozumieniem drogi panie ze
e pomyliłam się co do osoby dlatego tak wyszło :)))) zinterpretowałam " swoje doświadczenia, sorry :))) kiedy zaczniesz chłopie docierac do ludzi przez otwarte drzwi,wprost a nie przez komin,skad ja znam takie dziwne rzucanie hasłami .Kobiety są bardziej skomplikowane mój drogi, myślą na różne i wszystkie sposoby i potrafia rozgryźć przysłowiowego orzecha .

Gość jestem tu na chwile
ale jeśli Dorota Cię nei chciała, nie miała do Ciebie serca? To po co te żale? No dostałeś po dupie, czas się otrząsnąć, wywalić z siebie żal, wstać, otrzepać się i iśc dalej. To jest kolejne bezcenne doświadczenie życiowe. Co Cię nie złamie to Cię wzmocni. Coś tam Cię do Doroty przyciągało, możed nawet Ją kochałeś. Ale Ona nie była zdolna pokochać Ciebie. Tak się zdarza. Już sobie teraz od tego odpocznij. Pozdrawiam.

Gość i tak to jest z ludzmi...
Ty do mnie ani słowem , ani gestem ,ani dla zmylenia pozoru" najchetniej to przyłożyłbyś mi za to wszystko, ,,nawet ręki nie raczyłeś mi podać ze złośliwości i o czym my tutaj..? ale jest w porządku ""życ swoim życiem"""

Gość i tak to jest z ludzmi...
mowisz o kochaniu ? Bywaj tam z kim Ci dobrze Przemek , nie szukaj kogoś o kim masz takie negatywne po części zdanie(hotele, motele i inne dziady).Masz pewnie większy problem :)

Gość jeszcze...
nie widziałem wcześniej tak prostego i bezpośredniego listu. Może początek trochę trzebaby poprawić, ale ogólnie list trafia w samo sedno. Jest w nim wszystko... I nie słuchaj bzdetów które napisała ktoś wcześniej o jakichś hasłach i o tym, że kobiety myślą inaczej. Taki list z pewnością do niej trafi, i odniesie skutek...

Gość trs-ka
Naprawdę wstyd mi za was baby że na babskim forum takie bzdety odpisujecie facetowi. Cokolwiek on by nie napisał i jak by nie zwyzywał to widać po słowach "a w glebi serca i duszy chcialbym pomyslec o Tobie dobrze" że ją kochał albo i jeszcze kocha.

no ale jaki skutek ma ten list niby odniesc?? moze jestem głupia ale nie rozumiem... czy zadnego, poprostu zali sie zeby sie wyzalic...