Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaklepiej

czy planując ciążę lepiej...

Polecane posty

Gość jaklepiej

...rozpocząć starania zaraz po okresie czy lepiej poczekać (i oszczędzać "siły";) ) do di płodnych??

Gość nikt nie wie
😭😭😭

Gość MaMani byłaś u drugiego
gina???? co powiedział o tych wodach????? ok?

kazali mi czekac 4 tyg i za 4 tyg zrobic usg kontrolne. I mam sie nie przejmowac bo jest wszystko dobrze a ten lekarz tak mnie nastraszyl nie wiem dlaczego... no to czekam :) a wracając do tematu to najlepiej wogóle sie nie starać tylko podejsc do tego pt "uda sie to sie uda a jak sie nie uda to..." bo jak ktos ciagle o tym mysli to wpada w obsesje i wtedy niestety nie wychodzi :(

Gość Mamani byłaś u drugiego
no to dobrze:) też jestem zdania, że nie powinnaś się niepotrzebnie denerwować na zapas:) wszystko będzie dobrze, na pewno:)

Gość Angelika...
Hej mam takie pytanko.. kochałam sie z moim facetem w dni płodne bez zabezpieczenia.wiem ze na kalendarzyku nie mozna zbytnio polegac...ale obsrwowałam siebie i mialam sluz jak w dni przed owulacja taki sam jak w owulacje tylko troszke mniej go bylo..wytrysk mial we mnie.... od stosunku minelo juz 14dni... do spodziewanej @ zostało mi jeszcze 8dni... prosze powiedzcie mi czy moge byc teraz w ciązy ??