Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettt....

kobiety które używają makijaży mają kompleksy bo nieakceptją swej naturalności

Polecane posty

Gość facettt....

Gość taki owaki
dlaczego kobiety malują się i perfumują?-bo są brzydkie i śmierdzą

Gość facettt....
potrzebuja czynników zewnetrznych by poczuc sie pwenie,wstydza sie swojego prawdziwego oblicza

Gość indywidualistka
juhuuu! nie myjmy się, nie używajmy perfum, nnie gólmy się aaa i cofnijmy się jakies 200 lat w rozwoju wstecz🖐️

Gość cos w tym jest..

Gość aleś wymyslił
a nie zauważyleś przypadkiem że to głównie piekne kobiety mają makijaż, a te brzydsze nie? a wiesz dlaczego? bo od pieknych sie wymaga by były piekne 24h na dobe, by wyglądały jak z okładki cosmopolitana i żeby im wcale nie rosły włsosy na nogach..... i mi nie pieprz ze wolisz bez makijażu, bo doskonale wiemy ze lecicie na malowane lale

Gość kafajka
ludzie uzywajacy antyperspirantow wstydza sie swojego prawdziwego zapachu :o

Gość facettt....ik
mowa o makijażu i niczym wiecej

A może faceci którzy tak piszą nie mają odwagi aby z takimi zadbanymi i ładnymi kobietami wymienić choćby najprostsze poglądy- bo najzwyczajniej w świecie zaczynają się jąkać . Między makijażem a tapetą jest różnica . A kobiety które majką klasę potrafią doskonale wyselekcjonować tą różnicę

Gość facettt....ik
dlamnie nie ma znaczenia jak kobieta wyglada te piekne i te brzydkie traktuje z taka sama estyma z rozbrajająca szczeroscia i nie widze powodu byscie wy kobiety były traktowane przez nas mezczyzn w jakuis szczególny sposób,tak samo ja my robicie śmierdzace kupy ,bekacie,pierdzicie ....

Gość ta facet zazdroscisz
bo sam masz cos do zatuszowania ale faceci sie nie maluja buehehe :P

\" nie widze powodu byscie wy kobiety były traktowane przez nas mezczyzn w jakuis szczególny sposób,tak samo ja my robicie śmierdzace kupy ,bekacie,pierdzicie ....\" SKORO TWOJE HORYZONTY SIĘGAJA TAK PŁYTKO ZE NIE WIDZISZ RÓZNICY MIĘDZY KOBIETĄ A MĘŻCZYZNĄ -ZOSTAŃ GEJEM . BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI ŻE TAKIE PRZYPADKI JAK TWÓJ STANOWIA NIE WIELKI ODSETEK WŚRÓD NORMALNYCH MEŻCZYZN .

Gość facettt....ik
jestem zdolny piernąc głosno przy ładnej lasce a nastepnie patrzac jej prosto w oczy i wykrzywiajac ze smrod nos odchodze....

Gość facettt....ik
FAJNA-AJ -skoro dowartosciowałas sie ponizając kogos-co jest cecha słabych zakompleksionych osób idz juz dziewczynko na laweczke z kolezankami poplotkowac sobie troszke

Mając dobrego mężczyznę u boku nie mam potrzeby dowartościowania się , a w szczególności na tego typu topikach . Mam natomiast wrażenie że twoje poglądy są nie co wypaczone . Pamiętaj że mądre przysłowie brzmi że „ nie ocenia się książki po okładce „.

Gość facettt....ik
...i nie szata zdobi człowieka....

no tak ale dlaczego nie poprawic sobie nastroju wiedząc ze mozna tym bardziej że kobiety to lubią -i to jest jedna z tych rzeczy która nas od siebie rózni

Gość popieram jedze
dawno temu wyroslam z kompleksow, ale to nie oznacza, ze wszystko, co mi sie we mnie nie podobalo, nagle wypieknialo :) mam mocne i slabe strony, jak ogromna wiekszosc dziewczyn i w zupelnosci siebie akceptuje. Maluje sie i wygladam ladnie :)

Gość aleś wymyslił
a poza tym kosmetyki to takie zabawki dla duzych dziewczynek - pachnące, kolorowe, błyszczące - to nas bawi, lubimy sie przyglądać w lustrze juz taka nasza dola. Faceci tez zreszta mająswoje zabawki

Gość Każdy ma swoje poglądyale
zaden facet mi nie powie,ze woli naturalna dziewczyne niz zadbana,ladnie umalowana.Takie pierdolenie o Chopinie,bo kazdy dobrze wie,ze jest inaczej.Gapicie sie na wszystkie tlenione blondyny,brazowe jak murzynki (za sprawa solarium rzecz jasna) ,z tipsami po kolana :O a tu pieprzycie,ze naturalne wolicie.... A to ze ktoras o sieie dba i robi delikatny makijaz to jedno,to ze tapetuje sie i wyglada jak potwor to drugie,a to,ze z natury ma jakies niedoskonalosci to trzecie.I normalne,ze jesli da sie to zatuszowac w jakis sposob nie tworzac z siebie jakiejs tandetnej pannicy,to kazda to zrobi

Gość dlaczego.....
cieszcie sie tymi świecidełkami które wymyślił męzczyzna