Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralowa23

problem z ZEN STONE

Polecane posty

hej... mam problem z moim odtwarzaczem mp3- creative zen stone:/ po podlaczeniu go do USB miga mi zielona lampka, mimo ze odtwarzacz jest na 100% naladowany... poza tym po wgraniu plikow mp3, odtworzeniu i wylaczeniu odtwarzacza juz sie nie chce wlaczyc!!! po ponownym podlaczeniu go do komputera pyta czy chce go sformatowac, wiec robie formata, wgrywam piosenki, odtwarzam, wylaczam i jest to samo! nie chce sie wlaczyc:( odsylalam go juz do serwisu, ale \"mily pan\" powiedzial ze zadnego bledu nie znalezli patrzac na mnie jak na kompletna idiotke:/ jasne, odnosze sprzet do reklamacji dla swojej fanaberii:/ ehh... poradzcie mi cos... czy ktos tez mial taki problem i wie jak go rozwiazac? czekalam na mp3 prawie miesiac z nadzieja ze juz bedzie ok...a tu takie rozczarowanie:/ a bez muzyki nie funkcjonuje...:( pomozcie kochani!

a co sie stalo ze przestal dzialac? to idz do milego pana z serwisu i kaz mu przy sobie go wlaczyc i uzywac jak z nim cos nei tak to nei daj sie zbywac tak latwo

z tego co wiem, moj problem nie jest odosobniony... jesli chodzi o przyczyne- cholera wie:/ podejrzewam, ze to jakas wada fabryczna tego modelu...dlatego szukam osob, ktore jakos z tego wybrnely. szlag mnie juz trafia, bo miesiac czekania i nic z tego:/ a do tego pana z serwisu pojde jutro. i zrobie tak jak mowisz... obym znow nie musiala czekac kolejnego miesiaca bo zwariuje:/ ehh, zlosliwosc rzeczy martwych:/

dziekuje Ci za linka, ale juz tego probowalam:) i nic:) nawet jak mi zaproponuja nowy odtwarzacz- odmowie. wole doplacic niz sie denerwowac tym dziadostwem...:/