Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_Wroclaw

Kobiety opamietajcie sie miejcie odrobine samokrytycyzmu

Polecane posty

Gość On_Wroclaw

Witam Ku przestrodze opisze swoja sytuacje ja - facet lat 33 ona kobieta lat 32 znamy sie 1,5 miesiaca. Poczatkowo bylo fajnie wspolne spotkania jezdzenie na zakupy wspolne spedzanie wieczorow u niej w domu, wspolne noce. Dzis po raz pierwszy ona nie dostanie odemnie zadnego smsa, skasowalem jej nr ze swojej komorki, skasowalem ja z GG. Dlaczego? syndrom starej panny egoistycznie zapatrzonej w siebie Ostatni wekend spedzilismy razem - spacery seksik, wyjazd za miasto A wczoraj na gg zostalem opieprzony za to ze zostawilem u niej na stole puste pudelko po ciastkach (osmielilem sie je zostawic) I jeszcze jej teksty: "jestem stara panna staropanienstwo CHYBA MI SIE PODOBA" "Chialabym zebys u mnie w domu czul sie swobodnie ale cos mi nie pasuje" "To nowa dla mnie sytuacja i kiepsko sie dostosowuje" I Jej wczorajszy najlepszy tekst: "nie chce sie przyzwyczajac to niedobre" Jak do cholery po wspolnym wekendzie mozna walic swojemu facetowi takie teksty? Czy ta kobieta ma po kolei w glowie ? Dodam ze ciagle mamy zaplanowany wspolny wyjazd na nastepny wekend ktorego ona nie odwolala - moze mysli ze luzik nic sie nie stalo pojedziemy jak gdyby nigdy nic. Ja to pierdole, kobieto masz ponad 30 lat zdecyduj sie czy chcesz miec faceta czy nie, zdecyduj sie o co ci chodzi. Ja w kazdym razie wypisuje sie z tego domu wariatow nie mam zamiaru "walczyc".

Gość kobieta jestem
On wrocław Masz rację.Nic dodac nic ująć.

Gość wandecz-ka
A ty sie zastanów, czy stary chłop, 33 lata, urywa znajomość tak, ze nie mówi ani słowa, tylko przepada. Jak jesteś zbyt tchórzliwy, żeby jej prosto w oczy powiedzieć, co ci nie pasuje, to napisz chociaż w mailu. Tak sie zachowuja cywilizowani ludzie

Gość lat 26
no ja tez jestem stara panną, ale nie zrobiłabym awantury o pudełeczko po ciastkach hihi wydaje mi się to tak dziwne, że pewnie mówiąc to żartowała, albo ironizowała... nie podejmuj pochopnych decyzji ;-) a zresztą rób co chcesz :-) pozdrawiam

Gość lalllla
moze przekwita i hormony szaleja

Gość kobieta jestem
Niezła??????Mozna byc niezależna,ale nie drobiazgową:-o Za kilka lat będzie siedzic na kafe i uzalac sie nad samotnością wandecz-ka przeciez on nie napisal,że zerwał znajomość

Gość wandecz-ka
a może żartowała, ironizowała i kokietowała ale trafiła na palanta pozbawionego dystansu do siebie i przede wszystkim odwagi cywilnej

Gość wandecz-ka
a co napisał ? że pokasował numery, gg, nie napisze juz do niej smsa no chyba ze źle zrozumiałam - to przepraszam

Gość eeee tam
Ona jest kretynką.Niech jej pokaze gdzie raki zimują

OMG... Myślałam, że starymi pannami nazywa się kobiety gdzieś tak po 30, a nie w wieku 26 lat. :p

Gość kkkondimierka
ale ty jesteś durny autorze! a poza tym przez takich młodych "współczesnych" ludzi aż się słabo robi, jak wy chcecie zakłądac rodziny, prawdziwe rodziny a nie sztuczne szkieletorki, które rozpadają się przy byle pierdnięciu!!!???? wywaliłeś ja z życia przez puste pudełko po ciastkach!!! zastanów się nad sobą! a swoją drogą może i dobrze zrobiłeś... widac z kim się spotykałes... 1,5 miesiąca i już tyle seksu?

Gość kobieta jestem
wandecz-ka o jakiej odwadze mowisz?Facet zatanawia się co zrobić i tyle,nic jeszcze nie postanowił.

Gość wandecz-ka
na moje oko postanowił - nie ma zamiaru "walczyć"

Gość kobieta tez
wandecz-ka a ja myśle,ze to zagranie tylko;),jeszcze się łudzi,ze coś z tego będzie

Gość wandecz-ka
no dobra, niech bedzie :)

Gość i dobrze zrobiłes
takie kobiety same nie wiedza czego chcą :O lepiej poszukaj mlodszej , nie jestes stary , wiec masz spoer molziwosci poznac mniej wyrachowaną kobiete gratuluje podejscia do sprawy :D:D:D !!!!

Gość kobieta lat 32
ha ha ha, ochłoń człowieku i powiedz jej o co ci chodzi;) w tym wieku kobieta jest już na tyle doświadczona, że ma prawo sobie powiedzieć, że boi się przyzwyczajać do dobrego, a puste pudełko po ciastkach też mi powód!!!!! Czy o powodzeniu związku ma DECYDOWAĆ pudełko po ciastakach. Jestem w szoku ;P. Może zacznij od rozmowy z nią a nie pisania bzdetów na kafe.

Gość wandecz-ka
Popatrzcie na tytuł. Jemu chyba sie wydaje, że taka "stara panna" powinna mu być wdzieczna, że był łaskaw zwrócic na nia uwage i powinna zachowywac siecichutko i potulnie, a ona jest pewna siebie i mówi co myśli

Gość pepea
no to juz wiemy czemu jest stara panna hehe

Gość sprawa jasna
facet skończył z tamtą kobietką.Oznajmia,że jest wolny i plus,minus ,jakie ma wymagania.Podał maila!!!! Toteż,zainteresowanie panie,proszę się zgłaszać.Najlepiej,z okolic Wrocławia.

Gość kobieta lat 32
i jeszcze jedno pytanie? jestem szczęśliwą mężatką, ale ciekawi mnie od jakiego wieku o dziewczynie, która jest sama mówi się, że jest starą panną?

Gość pepea
zreszta autorze powinienes sie cieszyc bo niektorym dziewczyna przeszkadzaja brudne skarpetki pod lozkiem, nie spuszczona deska klozetowa itp, a jej tylko banalne opakowanie po ciastkach:)

Gość wandecz-ka
U nas w Polsce jest jakies takie sredniowieczne pojecie, że baba, a już zwłaszcza jak oscyluje koło trzydziestki, ma sie "zachowywac" i zrobić wszystko, żeby nie spłoszyć absztyfikanta. Bo inaczej on ja opusci, a jej "leca lata". Już komentarz - "wiadomo, dlaczego jest stara panną". A moze rok temu zakończyła 10-letni zwiazek? A moze w tym zwiazku nauczyła sie, że nie warto pozwalac facetowi na wszystko ? Ale dalej u nas pokutuje pojęcie - kombinuj dziewczyno nim twe wdzieki przeminą, usmiechaj sie błogo, jeśli chcesz wyjsć za maż młodo.

Gość pepea
moj komentarz byl czysto ironiczny ....rozbawil mnie powod zerwania znajomosci...no coz moze to byly jej ulubione ciastka na ktore tez miala ochote :)

Gość lat 26
ja mówię, że od 26 lat, bo ja np. jestem 100% przekonana, że będę sama, ale jak ktos planuje założyć rodzinę, to ten wiek może się wydłużyć ;-) :-P

a ja mam pytanie u siebie też zostawiasz śmieci gdzie popadnie

Gość tez powód
mój mąż powiedział dziś żebym mu nie przekładał płyt. chyba się rozwiodę ;)