Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruwsawer

Niedawno skończyłam 30 lat i jestem szczęśliwa. A jeszcze 3 lata temu....

Polecane posty

Gość bruwsawer

Dziś jestem szczęśliwą kobietą, wyszłam drugi raz za mąż, jestem w 7 miesiącu ciąży. Jestesmy teraz najszczęślwiymi ludźmi na świecie :) A 3 lata temu byłam byłąm znerwicowaną, wytresowaną kobietą... bił mnie... Związąłm się z Nim, choc byl chłopakiem mojej kumpeli (nie układało im się podobnei jak mi i mojemu 1. mężowi )-ona tarktowała go jako zabawkę a nie partnera. Uciekłam od męża, a on mi pomógł poskładać się... na poczatku byliśmy tylko przyjaciółmi, obydwoje poranieni nie chcieliśmy szukać drugiej połówki... Ale po jakimś czasie zakochaliśmy się w sobie.I teraz jesteśmy szczęslwym małżeństwem i czekamy na ukochane dziciątko. Uwierzcie można być jeszcze szczęślwym, mimo trudnych przezyć, trzeba tylko szukać dróg wyjścia.

Gość wan-dzia
jak widac nie za późno, skoro jest już w 7. miesiacu i jeszcze żyją - i ona, i dziecko

Gość bruwsawer
ignorujcie jacka :) chciałam się podzielić swoim szczęściem

Gość ciesze sie wraz z Toba
Twoj wpis dał mi nadzieje, ze moze moje zycie nie bedzie ciagle takie beznadziejne. Mam 25 lat i narazie czuje, ze je przegralam :o

Gość sprawa smierdzi
to mnie sie tez uda!

Gość bruwsawer
upik

Gość a ja mam 21 lat
nie jestem w ciazy, nie mam meza, ale mam wspanialego faceta:) i tez jestem szczesliwa a moj mezczyzna jest najwspanialszy dla mnie a ja dla niego:) gratuluje Wam! zycze powodzenia i zdrowego bobaska:))