Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuźana

BŁAGAM O POMOC !!!!!

Polecane posty

Gość zuźana

Słuchajcie! Potrzebuję klucza z odpowiedziami i tematu wypracowania z języka polskiego, z książki wydawnictwa STENTOR, chodzi o wypracowanie porównawcze dwóch tekstów z epoki renesansu. Nie mam pojęcia jak mogę się na tą stronę dostać próbowałam już sztuczek z google, jednak bezskutecznie - potrzebne jest tam zarejestrowanie nauczyciela :/ POMÓZCIE! Porszę :(

Gość zuźana
no pomóżcie, ludzie to naprawdę bardzo ważne, dajcie chociaż jakieś oznaki że mój wpis nie jest wam obojętny :(

Gość hmhmhmhmhmhmmmm
ale niestety... twój wpis jest mi OBOJĘTNY :P

Gość kiiyiiu
podaj mi temat wypracowania

Gość zuźana
sęk w tym, że tematu wypracowania nie znam (dopiero jutro na lekcji się dowiem) wiem tylko, że będą dwa teksty, jeden z epoki renesansu a drugi niekoniecznie i trzeba będzie je porównać. wiem też, że polonista sprawdza wypracowania z kluczem z książki STENTOR i chciałabym zobaczyć jakie są tam tematy, to zaliczenie będzie dla mnie nieziemsko ważne i decydujące... (chodzi o szkołę średnią)

Gość zuźana
może trochę szacunku? Ja ciebie nie wyzywam. I ja nie proszę aby ktoś za mnie wypracowanie napisał, tylko zastanawiam się czy ktoś ma "wtyki" do tych kluczy i tematów wypracować - po to jest mój wpis.

Gość kiiyiiu
aha no no kurcze niestety nie moge ci pomoc