Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmierć85

Czas przemijania

Polecane posty

Czy zdarzyło się, że wasza miłość, wasz związek, który miał być jedyny, nagle minął? Jak wówczas, wierzyć w jakieś uczucia? Serce oszukane, marzenia i plany gdzieś w utopijnym świecie zasypane. Dziwne jest takie uczucie, z jednej strony, czlowiek stara się odbudowywać wszystko od nowa, a zdrugiej, jakoś ciężko jest odnaleść w tym wszystkim jakiś sens.

No dobra, ale masz mieszane uczucia, nie masz zaufania do miłości, chyymmm chyba trzeba sie uczyć cierpliwości. Prubujesz coś zmieniać, ale masz obawy że to i tak nic nie da.

Gość co za plaga
Dla mnie to nie jest dziwne. Ja jestem zwolenniczką zasady że kocha się raz ale można mieć w życiu kilka związków, można przeżyć życie z przyjacielem (to dla tych którzy nigdy nie kochali tak naprawdę i twierdzą że miłość to bajka) i te związki wcale nie muszą być złe, ale... Ja wiem co to jest miłość prawdziwa choć nie przyszła szybko i nie z pierwszym mężczyzną . Wiem też że już nigdy nie umiała bym być z kimś innym i gdyby się tak stało że życie by nas rozdzieliło to musiała bym je zakończyć jako skorupa człowieka :(( pusta i sama :((

No dobra, ale masz mieszane uczucia, nie masz zaufania do miłości, chyymmm chyba trzeba sie uczyć cierpliwości. Prubujesz coś zmieniać, ale masz obawy że to i tak nic nie da\" Wydaje mi się ze jak przychodzi to prawdziwe uczucie to nie ma się żadnych wątpliwości, przynajmniej u mnie tak było ;)) Przyszło nagle i niespodziewanie i naprawdę nie miałam wątpliwości czy to już jest to czy może nie. Spotykałam się jakiś czas z chłopakiem który naprawdę był dobrym i ciepłym człowiekiem i wtedy pojawił się on :)) świat zawirował .... westchnienia i tak już mam długo długo... i na zawsze :)) A jeśli chodzi o tę cierpliwość to tylko w stosunku do oczekiwania na odpowiedniego człowieka bo jeśli Ci chodzi o to że już jest ktoś i to \"coś\" przyjdzie po czasie to nie wierzę, cuda się zdarzają prawdziwa miłość to coś takiego co się wyczuwa przez skórę i na odległość :P Życzę więc szczęścia w miłości i niech wasi książęta porywają Was w krainę namiętności ;)) pełni i spełnienia :))

Gość tak mi się zdzrzyło że minął
ale wrócił :)) Choć najpierw ja nie chciałam a on chciał potem ja chciałam on nie chciał, potem znów on chciał to ja nie chciałam bo on nie chciał :P i za 4 razem chcieliśmy już oboje :P to było po prawie 2 latach przerwy w których próbowaliśmy być z kimś innym :O ale nie udało nam się na nasze szczęście zabić w sobie tej miłości. jak coś jest na całe życie to będzie :)) Teraz jesteśmy mądrzejsi, bogatsi w doświadczenia i wiemy już jakie beznadziejne jest życie bez siebie :)) Razem 17 lat i z każdym dniem kocham go bardziej :))

No, chodzi głownie o cierpliwość, do tego, że ten stan kiedyś minie, emocje opadną. Mam taki charakter, że na akcje muszę mieć reakcje. A teraz chyba bedzie trochę odczekać i ochłonąć.