Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneserka

Kilka podgatunków faceta.....

Polecane posty

a tak w ogóle od rana zastanawiam się jak wielkim problemem jest spuszczenie klapki, w skali 1 do 10? ;-)

Hmm tu nie chodzi o podgatunki faceta....tylko o baby które się z takimi wiążą. Tyle w temacie. Bo skoro połowa jest taka feeeee..albo i te 90% to jakim cudem kobity z takimi są? Kobiety też można podzielić na wiele typów. Faceci też nie chcą się wiązać z pustakami co to mają na sobie więcej tapety niż mózgu. Kwestia to gonić króliczka- to chyba jest najprzyjemniejsza część akcji \"szukam pana/pani ideału\" . Bo jak można tak generalizować...skoro się nie szuka, nie poznaje albo ocenia po okładce- kiedy to w większości przypadków serce, uczucia i wrażliwość damska jak i męska są ukryte pod maskami przybieranymi na pokaz? :) Temat rzeka :) hehe ciężko w kilku zdaniach to wszystko ocenić :) I będzie tyle zdań ilu ludzi :)

Gość Łoś super ktoś..
ciekawskaaaaaaa ciekawa interpretacja \"faceci wbrew pozorom dziela sie tylko na 2 (DWIE) kategorie: -kretyni (90% populacji meskiej), -wybitni (10% populacji meskiej).\" idąc dalej tym tropem kategoria druga z powodu swojej specyfiki traktowana przez kobiety jako pierwsza i odwrotnie co za tym idzie jesteście skazane na kretynów bo druga grupa jest dla was za głupia

Czy nam sie to podoba, czy nie to jestesmy wzrokowcami. Przyznajcie sie, po cichu, nie wymagam ekshibicjonizmu, ile razy pomyslalyscie "ten by mi sie nadal". To wszystko o czym powiedziala zlosliwa to jednak cechy charakteru ich nie widac.

Podniesiona deska to pół biedy- ale najgorshe jest to, że faceci rozpryskuja siki dookoła i tego po sobie nie wycierają...i po jakimś czasie jak patrzysh na kibel to jest upstrzony żółtymi plamkami :P A naciek pod spodem....ZGROOOOZAAA :) Ja się zbuntować i powiedzieć swojemu , że on sam będzie kibel myć :) Od tej pory on sprząta lazienkę :)

Nefrytowa, myślisz? :-O ;-) chyba jutro zrobię ankietę w pracy, bo to mi nie daje spokoju :-D

wredny, z tym samoczynnym wszystko jeszcze przede mną, więc na razie słabo się potradfię przejąć i wczuć ;-) no chyba, że nam opowiesz ;-) ;-)

I znowu wygląd,i znowu mi nie uwierzycie.Zawsze podobali mi sie blondyni z zarostem ponad180cm zbudowani,a pan idealny był b.wysokim brunetem,troszke miśkowatym.Zwracam uwage na oczy,jak mam mrowienie w podbrzuszu i zimne ręce to wiem ze mi sie baaardzo podoba.

Eh ja osobiście znam kobiety które kochają dresów, cwaniaczków, totalnych Ziomali pseudo kozaczków- i nie istotne jest to, że oni jadą po nich jak po szmatach do podłogi...że je ranią i takie tam duperele... Kiedy takiej powiedzieć żeby poszukała sobie faceta inteligentnego którą je będzie szanował, kulturalnego i grzecznego - to wybuchają śmiechem i mówią toż to Placki są.... Pfff ja nie rozumieć dzisiejszych kobiet ani trochę...

Złudzenia mozesz mieć, czemu nie. Ale jak zobaczysz spojrzenie umierającej lani lub kompletne niezrozumienie w oczach to dawaj 10:D Reszta reakcji: co wy , baby, macie z tą klapą??? :D:D

Wredny :) ja już zwizualizować :) i widzieć osikaną klapę :P buahahahaha i spodnie :P

Malo ruszające to krwawiące dziąsło :) Zwizualizuj sobie krwawiący odbyt po ostrym seksie analnym :)

wredny... rozumiem, ze to przez wizyty w ZUS.. prowadzisz tam pogaduszki o paradontozie?

a propos mrowienia w brzuchu.... wredny tęskni za kacem, a ja za mrowieniem :-(